dijous, 24 de gener del 2013

Nou Enre-Mou a la Casa Blanca

Fins ahir semblava que a Madrid tot era una bassa d'oli. El Realisimo ve de fer un partidàs amb el València, humiliant-lo a la Lliga, mentre a Barcelona, amb una sola derrota, s'instal.lava el cagòmetre. Por a Barcelona i "espiritos de Juanito" a Chamartín. "Remontada y a por la Décima" deien.
Ai les però, com canvien les coses. Ahir, en el partit de Copa amb el València, Álvaro Arbeloa es carrega, sense voler, el dit del seu company Iker Casillas, i el porter es passarà minim 1 mes de baixa. A més Coentrao i Di Maria són expulsats i també es perdran, unes possibles semis de Copa amb el Barça.
I aquest matí, la traca, la gran tifa que ha empastifat al Bernabeu i ha fet saltar pels aires tota la tranquilitat. El diari Marca publica, en portada, que els capitans del Madrid li van donar un ultimàtum a Florentino Pérez: o es carrega a la poma podrida José Mourinho o hi haurà desbandada general de jugadors. Estant farts de les sortides de to del portugués, de la mala imatge que dóna al club, que es trasllada als futbolistes, convertits en putxinel.lis del gran titellaire Mou. En tenen prou de clans, de baralles i que cada dia hagin de sortir a desmentir veritats feridores. En resum, estant farts de Mou.
La portada del Marca d'avui ha fet sortir a la palestra a Florentino Pérez per tancar el debat. Llàstima que més que tancar el debat l'ha obert més. En el seu posat missaire i veu episcopal de mossèn Papiol no ha fet més que obrir la ferida, ja que Florentino mai parla i el Marca ratifica el que diu.
Madrid es crema i nosaltres ens freguem les mans.
El Barça faria bé aquesta nit de guanyar al Màlaga per passar a les semis de Copa, per jugar amb el Madrid i fer gegant la crisi blanca i callar boques i crisis. Primera final de la temporada. O caixa o faixa. O es guanya o a casa sense un títol. A les 22:00 Màlaga - Barça.
Uns, a Barcelona parlen de futbol i es conjuren per superar problemes i altres, a Madrid, fan de bombers per apagar nous incendis. Enrenou a Chamartín. "Enre-Mou" a la Casa Blanca. Un més.

PostData. Per crisi la de l'Athlètic de Bilbao, que si l'any passat va perdre una de les seves grans estrelles, Javi Martínez, al Bayern de Munich, avui s'ha confirmat un secret a veus: Fernando Llorente marxa a la Juventus de Torí. Fart de l'entrenador, Marcelo Bielsa, Llorente, el millor jugador de l'equip, fotrà el camp a finals de temporada. Una pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada