dimecres, 9 de gener del 2013

On vas Pep, on vas?

Encara ningú sap on van els plàstics que no són envàs, ni a quin contenidor es llença el cristall de Murano. Ni tampoc on anirà a entrenar Pep Guardiola.
Només sabem que al setembre tornarà a les banquetes, com va confirmar dilluns a la Gala de la Pilota d'Or, i que estarà a un equip fet. Él Pep és jove, però tota la calma de l'any sabàtic a Nova York, reflexada a la seva cara, no la destrossarà refent un equip destrossat, com va fer fa 5 anys amb el Barça.
Amb aquestes premises s'obre la porta de l'especulació. Sabem que Guardiola no anirà al Chelsea a refer un campió d'Europa, que està eliminat de tot, des del desembre. Pep no vol ser un pedaç. Una altra opció, diuen, pot ser el Manchester United. Tot depèn del què faci Alex Ferguson, que s'especula que marxarà de la banqueta a finals d'any. Veurem si també marxarà de Manager General del club. Guardiola és com Johan Cruyff, ho vol tenir tot controlat, i amb Ferguson manant als despatxos és impossible. Mateix cas que a l'Arsenal amb Arsène Wenger.
El Manchester City és una bona opció de futur. Un equip fet, amb diners i dirigit per dos vells coneguts del Pep a Barcelona, que van apostar per ell al seu moment: Ferran Soriano i, sobretot, Txiqui Begiristain, secretari tècnic blaugrana, ara al City. La idea és ben simple. Model de planter + fitxatges bons, gràcies als petrodòlars àrabs.
Milà és una de les ciutats preferides del Pep. Els dos equips de la primera divisió se'l rifen. Però Inter i Milan són equips que s'han de fer de nou. Justament el que no vol Guardiola.
Una altra bona opció, i potser la més encertada i que medita més el Pep, és la del Bayern de Munich. Jupp Heinckes marxarà al juny. I deixarà un equip fet, triomfador, i amb un planter exitós. La perfecció.
A França es poden oblidar de tenir a les banquetes al tècnic català, per molt que el Paris Saint Germain i la pasta àrab, el busqui. Pep Guardiola no vol perdre més temps corregint a l'inclassificable Zlatan Ibrahimovic. Si les perruqueries han perdut per sempre a Guardiola com a client va ser per culpa del suec.
Anglaterra, Itàlia, Alemanya... la cacera ha començat. La Generalitat ja ha iniciat la campanya "On vas Pep?" Al setembre la resposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada