dimarts, 15 de gener del 2013

Trompetes i violins

Gerard Piqué i Sandro Rosell, protagonistes al Barça, a la gespa i a la llotja, i ahir davant els micros.
Un, Piquembauer, amo de la defensa i sense escuts davant els micros, va criticar a la premsa madrilenya per despotricar de Mourinho, quan els resultats no acompanyen; i no fer-ho i riure-li les gràcies, amb exemples com el dit a l'ull. També va disparar amb bala a la premsa catalana, per lloar tant el joc del Barça. Piqué, geni i figura, sense pèls a la llengua. La trompeta.
I a la nit, torn per Sandro Rosell. Ahir al Tu diràs de Rac1, el president va donar una nova mostra de genialitat amb el violí. Dani Senabre el va apretar en els temes espinosos, i en el que l'inquietava al soci. La millor mostra de virtuosisme amb el violí va arribar amb el tema Neymar. A la seva manera, amb l'escut i l'armadura actuant a la màxima potència, va confirmar que ha donat una paga i senyal pel futur fitxatge del brasiler del Santos. Va estar confiat en la renovació del porter Víctor Valdés. Va dir que no li farà cap gràcia enfrontar-se a l'equip que entreni Pep Guardiola. I va donar la gran notícia que a finals de mes, Éric Abidal, tindria fitxa federativa. 90 minuts, un partit sencer, una bona entrevista amb un violinista d'excepció.
Piqué i Sandro. Trompetes i violins. Barça en estat pur.

PostData: El farsant ha confessat. En una entrevista a la presentadora estrella americana Oprah Winfrey, Lance Armstrong va dir que es va dopar durant els Tours de França que va guanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada