dijous, 10 de gener del 2013

Una Copa de cine

Fa poc, i no sé si la fan encara, es va estrenar als cinemes, el Hobbit, la preqüela de la saga de El Senyor dels anells. Com la pel.li avui al Camp Nou viurem una preqüela d'una triologia. I igual que la saga de la pel.li de l'anell, i la conseqüent preqüela, el Barça - Còrdova dé Copa del Rei a les 21:30, una hora abans a Rac1, és precindible, tant pel matx, la competició i el personatge que porta el nom del torneig. El partit d'avui, si el Barça no fa el burro, serà l'avantsala d'una triologia com la de Torrente. Si el Barça supera al Còrdova, jugarà tres partits amb el Màlaga, gairebé consecutius: el de diumenge a la Lliga i el doble enfrontament als quarts de Copa. Serà la triologia de la Costa del Sol.
Amb 2-0, el partit d'avui amb el Còrdova esdevé un tràmit innecessari que no es jugaria a lligues serioses com l'anglesa.
Però com que la Lliga espanyola més que la saga del Padrí és la triologia de Torrente, doncs tenim el que tenim.
L'únic alicient serà veure si Leo Messi, fa com Cristiano Ronaldo i fa un Hat Trick, com el que va fer el portuguès per superar, ahir, al Celta.
Prepareu crispetes. Avui marxem al cinema per passar l'estona i matar el temps. Al cinema Camp Nou. Sessió golfa, per horari i pel golfo que el posa. Barça - Còrdova. La preqüela precindible de la Triologia de la Costa del Sol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada