dimecres, 16 de gener del 2013

L'OktoberPep

Fa res que acaba de saltar la notícia Pep Guardiola entrenarà a partir de setembre al Bayern de Munich. Serà fins al 2016. Després de moltes especulacions, rumors i gags crackovians, l'olla va començar a bullir dilluns quan la cadena italiana Sky Sports i també el programa de Barcelona Televisió La Porteria deien que el Pep ja ho tenia gairebé fet amb el conjunt bavarès. I tot i que avui han sortit unes declaraciions de Guardiola a la web de la Federació Anglesa, on deia que un dia voldria entrenar a la Premier (segurament gravades de fa un temps), la realitat ha saltat no fa ni mig hora. El Pep ja sap on anirà l'any que ve a provar fortuna: al Bayern de Munich. Sens dubte el més lògic, atenent-nos a les premises que va deixar molt clares al seu representant Josep Maria Orovich: Dirigents exfutbolistes (Franz Beckembauer president, Uli Hoeness, director tècnic, Seep Maier, Gerd Müller, Karl Heinz Rummenige, Paul Breitner tots abans, llegendes del Bayern dels 70, que ara porten les rendes del club bavarès), un planter fort (un dels més importants d'Europa), un gran d'Europa, (5 copes d'Europa) i un equip fet (segon a la Bundesliga i rejovenit de cap a baix) i grans estrelles (Ribery, Mario Gómez, Swensteiger...). Problemes? L'alemany i desvincular-se de NIke on Pep té contracte. El Bayern és Adidas. Més que problemes, reptes pel Pep. Noves aventures.
Comença l'OktoberPep a Munich i a l'Allianz Arena. 
Danke Pep i sort. Ah i felicitats a la seguidora més fidel dels bavaresos a Catalunya: la periodista de Barça TV Laura Aparicio

PostData 1: El partit de Copa Barça-Màlaga ha saltat pels aires a un segon pla. Però que ningú oblidi que avui hi haurà un partoidàs de Champions en format Copa

PostData 2: El Madrid va guanyar 2-0 al València en un mal partit dels blancs i un nefast arbitratge de Muñíz Fernández, el maquillat, que va mal assenyalar tres fores de joc als txes. A València estant que trinen. A la casa blanca, tampoc estan millor. Mourinho va ser xiulat, com és habitual al Bernabeu, i a més es va acabar discutint amb Cristiano Ronaldo.

PostData 3: Ferrari ha anunciat que ha fitxat al català Pedro Martínez de la Rosa com a pilot provador de l'escuderia. Així doncs, l'escuderia italiana tindrà com a pilots provadors a dos catalans, De la Rosa i Marc Gené, a part de Fernando Alonso, el pilot titular asturià junt amb el brasiler Felipe Massa. Il cabalino Rampante canta Els Segadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada