dilluns, 7 de gener del 2013

Esportclub: Tortell de Reis

El primer cap de setmana de 2013, el de Reis ens deixa el gran Rei del tortell de Reis esportiu. 2 setmanes després de la seva operació, Tito Vilanova es va sentar a la banqueta per dirigir el derbi català de Lliga. El partit va ser un monòleg insultant del Barça que va superar un Espanyol inoperant, molt pobre i lamentable que en cap moment va fer cas a les consignes de sortir valents que va dir Javier Aguirre a la prèvia. En mig hora de la primera part el Barça va marcar els 4 gols del matx.(un de Xavi, 2 de Pedro i un de Messi, de penal, que avui recollirà, a Zurich, si no hi ha sorpreses la Pilota d'or)
Dos hores abans del derbi, l'esparpent es va reinstal.lar a Madrid. En el Madrid - R. Societat, al plebiscit del Bernabeu el públic va xiular a Mourinho. Un Mou que va tornar a sortir amb Adán a la porteria. Amb 1-0, el mateix Adán és expulsat i ha de sortir el qüestionat Casillas. La Reial Societat enmig del show blanc empata a 1. Al final el resultat (4-3 pels blancs) és el de menys. Mourinho ha cavat la seva tomba i ha volgut arrossegar tothom.
I si el rei és Tito, la fava li va tocar al Lagun Aro que va pagar els plats trencats de la derrota del Barça amb el Khimki. Els blaugranes van apallissar de gairebé 50 punts als bascos. A Madrid, en el primer duel de Rudy Fernández contra la seva Penya, el Joventut va plantar cara en tot moment al conjunt blanc. Però, tot i remuntar 18 punts de diferència al tercer quart va acabar caient. Una derrota que l'allunya definitivament de la Copa del Rei del febrer a Vitòria. El Manresa va perdre a la pista del Cajasol.
I el Junior de la Penya es va venjar de la derrota dels grans vencent al Madrid en la final del prestigiós Torneig de L'Hospitalet.
El duel decisiu per l'Ok Lliga d'hoquei patins entre el Liceu de la Corunya i el Barça va acabar amb empat a 2 després d'un gran duel. Els gallecs segueixen líders.
I al Perú ha començat aquest cap de setmana una nova edició del Rally Dakar. Després de dues etapes el líder en motos  és el castellonenc Joan Barreda i en cotxes, el madrileny Carlos Sáinz, després d'una reclamació que li va permetre recuperar el temps perdut en l'etapa d'ahir.
En tennis Espanya guanya la Copa Hopman, una espècie de Copa Davis mixte, en vèncer Sèrbia a la final jugada a Perth (Austràlia)
Tortell de Reis, fí de Nadal, inici de rebaixes i retorn a la normalitat esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada