dimecres, 15 d’abril del 2015

Sinergies

Dimecres de futbol. Dimecres de bàsquet. Dimecres de Barça. Dimecres al Palau. Dimecres a París. Dimecres europeu. Dimecres d'Eurolliga. Dimecres de Champions. Dimecres de Quarts de Final.
Prepareu-vos per aquest Superdimecres europeu decisiu pel futur del Barça de bàsquet i pel de futbol. Avui a partir de les 19:00 els cules es menjaran les crispetes, les cerveses i el que faci falta amb el Barça - Olympiakos, el primer partit dels Play off de Quarts de l'Eurolliga al Palau Blaugrana i el PSG-Barça quarts anada de la Champions.
Una tarda de traca i mocador amb dos dels grans espectacles esportius del vell continent a la seva recta final: l'Eurolliga de bàsquet camí de la F4 de Madrid i la Lliga de Campions de Futbol camí de la final de Berlín.
I més sinèrgies en aquesta amalgama de futbol i bàsquet europeu i blaugrana. Les grans estrelles de l'Olympiakos i del PSG no hi seran o si hi són ho faran mermats. Una baixa ja d'entrada i segura.
Zlatan Ibrahimovic, el suec, el filososf del PSG serà baixa avui, no pels seus insults contra França que li va costar 4 partits de sanció a la Lliga. És baixa per la vermella que va veure en el partit de vuitens contra el Chelsea a Oscar. Mirant les imatges és groga, però pel curriculum del suec entenc que l'àrbitre ensenyés vermella. Altres baixes il·lustres. Verrati i David Luiz. El PSG arriba amb baixes molt importants. I aquesta pot ser una avantatge pel Barcelona que es presenta a París sense Alba ni Alves. Després de l'empat a Sevilla, el Barça es presenta a la cita europea, no tant fort quan en el seu moment va superar els vuitens amb el Manchester City, però amb ganes i ambició de treure un bon resultat de cara a la tornada al Camp Nou, dimarts que ve. I ganes de treure's el mal gust de boca de dissabte.
A l'Olympiakos, hi ha un home que preocupa. Per la seva possible absència o per tal com arribarà: Vassilis Spanoulis estarà avui al Palau Blaugrana, però ja veurem en quin estat ja que fa un mes es va lesionar i avui podrà afrontar o no els seus primers minuts després de la lesió.
És vital si es vol anar a meitat de maig a la F4 de Madrid treure els partits de casa, els del Palau, que per alguna cosa tenim el factor a casa favorable. Jugar-se una classificació per una F4 a Grècia seria gairebé un suïcidi amb aquest Barça tant irregular com el de Xavi Pascual d'enguany, que ve de perdre el Clàssic de la Lliga a Madrid.
Avui des de les 18:45 a Rac1, Superdimecres de futbol i bàsquet europeu a Rac1. Sinergia blaugrana a la gespa i als 6'75

PostChampions: L'Atlètic de Madrid va empatar amb el Real i la Juventus va guanyar al Mònaco a l'anada dels quarts de final de la Champions. Avui es juga el Porto - Bayern

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada