dimarts, 14 d’abril del 2015

A Newsletter from Imperioso

Letter oberta a Imperioso

Dear Tatano.

T'escric en la llengua de Shakespeare perquè el favor que et demano és internacional, tot i que no ho sembli. Avui, el teu, el meu, el nostre, el dels culers Atlètic de Madrid juga amb el Realísimo, la reedició de la final de la Champions de Lisboa de l'any passat. Això si, avui, en format quarts de final anada, al nostre Calderón.
Ja sé que sóc un pesat i que amb mi ja has complert amb escreix tots els favors que t'he demanat al respecte de fotre-li un bon ensurt a l'etern rival. Certament avui no et caldria que et demanés res. Tens una espina clavada des del maig lisboeta que et vols treure de sobre segur. Només cal que et recordi l'empat de Sergio Ramos, la pròrroga, el gol de Cristiano amb la seva celebració traient-se la samarreta, la gran decepció dels colchoneros que li van treure la Champions de la punta dels llavis.
Fot ràbia oi? Doncs ja saps què has de fer. Evitar la "Undécima" depèn de tu. Dels teus golejadors Godín, Mandzukic, Griezman, Torres dels teus defenses, Miranda o Juanfrán  i dels teu porter Oblak i Moyá. I depèn de la màgia del teu entrenador Diego Pablo Simeone, hereu argentí de la testosterona ibèrica del teu paquidèrmic amo, Jesús Gil.
Avui juguem a casa, al Calderón. Avui Lisboa és al Manzanares i la vendetta està preparada. Cal fotre-li un carro al Madrid. No deixar-los viu pel Bernabeu ni que puguin apel·lar a l'Espíritu de Juanito, que l'autèntic esperit és l'Esperit Tatano del mite èquid Imperioso.
Sé que és difícil, que el Madrid està molt fort, que ha renascut. però si hi ha algú que els pots ensorrar ets tu. Perquè un cavall desvocat és més perillós que un portuguès malcriat.
Perquè la final de la Champions de Lisboa cou molt. Perquè tant a tu com a mi, i als culers la undécima faria molt de mal.
Imperioso, és el penúltim favor que et demano (l'últim si fa falta te'l demanaré dimecres que ve) Per tu, pels colchoneros, pels culers. Avui el teu, el meu, el nostre, el dels culers, Atlètic de Madrid ha de guanyar al Real i començar a dissipar el somni blanc de la Undécima.
Si ho fas tornaré a anar a Montserrat com vaig fer per Divendres Sant a plantar 3 tones de ferratge davant la Moreneta.
Ànims Tatano. Go, my horse, go. Imperioso the best. Els teus somnis són els meus. A pel Madrid

Firmat

Un poliglota que speak inglis i cavallar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada