dijous, 9 d’abril del 2015

A 4 i restant

4 gols. Una fluixa primera part. Una genialitat de Messi que ho capgira tot. Es trenca la sequera golejadora de Messi. L'Almeria de Sergi Barjuan claudica. Domini del Barça a la segona part. Gol de Suarez. Gol de Bartra. Gol de Suarez. Final 4-0. A 6 punts a expenses del què faci el Madrid a Vallecas, el camp del Rayo.
Al camp del Payaso Fofo el Rayo sempre valent i a l'atac veu com el Madrid té molts espais i els aprofita per atacar. Però no marca. Fi de la primera part 0-0. A 6 del Barça.
Minut 70. Cristiano i James marquen el 0-2. S'acaba la resistència vallecana tot i la revifalla del mort al final del partit amb un Rayo a tomba oberta buscant el gol.
Fi del partit. Fi de la jornada. Un Barça que juga amb foc. Un Madrid molt fort. Però al final, el Barça 4 punts per sobre del Madrid i queden només 8 jornades. A 4 i restant. La Lliga està preciosa