dimarts, 21 d’abril del 2015

Festa i Infern

El Barça de futbol s'ha guanyat a pols, després de l'1-3 de l'anada a París, que el partit de tornada de quarts de final de la Champions sigui una Festa del futbol pels socis i aficionats que s'aglomerin avui a l'Estadi per animar al Barça en el seu camí cap a les semifinals de la Copa d'Europa. 
Amb aquest resultat tant favorable, la gent del Barça ha d'omplir a petar el Camp Nou. Ha de ser el convidat a la festa del Barça al seu camí triomfal cap a París. Deprés del seu gran partit davant el PSG, avui ha de repetir el bon duel de l'anada i entrar per la porta gran al club dels 4 millors del futbol continental. I ho ha de fer amb autoritat i no deixar que el PSG, que serà molt diferent al de l'anada, amb els retors d'Ibrahimovic, Verrati, Motta i David Luiz. L'eliminatòria està encarrilada però si hi ha un equip especialista en fer-la grossa, molt grossa i fer barbarirtats de l'alçada d'un campanar és el Barça. Aixi de clar: si el Madrid fos qui guanyés 1-3 a l'anada i al Bernabeu ja tindria els dos peus a semis de carrer. Amb el Barça i amb la seva història al darrere amb desastres com el del Metz el 1987 o el del CSKA a l'època dle Dream Team, val més prendre's el partit seriosament i deixar la festa per la graderia i celebri des del minut 1, l'accés merescut a semis.
Si a Barcelona, avui viurem una festa, a Atenes, viurem un infern. A Ca l'Olympiakos van veure el cel després de la victòria al Palau Blaugrana i l'1-1 al Play offf de l'Eurolliga. Tenir l'oportunitat de tornar a competir pel ceptre europeu del bàsquet a casa és la millor de les notícies. El Barça haurà de guanyar al Pavelló de la Gran Mentida, en grec Pavelló de la Pau i l'Amistat, però que no hi ha pau ni molt menys amistat. Si el Barça vol anar a a Madrid, la seu de la F4 2015 haurà de guanyar a l'equip de l'Olympiakos, a l'afició incondicional i infernal de l'Olympiakos, a les trampes dels grecs fent-ne de les seves, i amb un arbitratge que aviso ja, serà més casolà, impossible. 
Però el més important si el Barça vol anar a Madrid haurà de guanyar a Atenes desplegant el seu millor joc i oblidar-se de factors aliens. Navarro no pot jugar contra l'àrbitre. Ho ha de fer amb Spanoulis i Printezis, grans malsons divendres passat en la devacle del Palau.
Avui des de les 19:00 a Rac1, Superdimarts de futbol i bàsquet amb el Barça. L'infern grec i la Festa al Camp Nou: Olympiakos- Barça i Barça-PSG. Europa, infern, cel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada