dimarts, 7 d’abril del 2015

Restes de la Mona

L'Espanyol - Elx i el derbi català de l'ACB entre el Joventut i el Manresa van ser els últims reductes del cap de setmana esportiu que s'ha allargat fins ahir, Dilluns de Pasqua, el dia de la Mona.
I per Mones, l'Espanyol, que no n'aprèn i torna a caure en els mateixos errors de cada any que assoleix la salvació a manca de tantes jornades pel final. Es deixa anar, deixa de jugar a futbol, especula i fa el paperina. Conseqüència? Xiulets de l'afició, males cares entre els jugadors i tonteries diverses.
El partit de l'Espanyol va ser un bunyol de Quaresme en temps de Mona. Sergio Garcia va trencar la seva sequera golejadora i es va inventar una genialitat per fer el gol d'un Espanyol que va especular i va fer el pepa durant 90 minuts a Cornellà. I és clar. Sense ni tant sols fer res de l'altre món, l'Elx va empatar.
Sense ambició i sense futbol, l'Espanyol va passar de voler guanyar i va empatar un partit que amb només una mica de ganes guanyava segur.
I més Mones de Pasqua. Els tres primers quarts del Penya - Manresa van ser per obldar. Ambdós equips fallant de tot i més i fent badallar a l'Olímpic de Badalona. però al darrer quart va aparèixer Clevin Hannah per revolucionar el derbi i des del triple va trencar el partit. Un Hannah secundat perr Sitapha Savané a la pintura. La Penya trenca una ratxa de 4 derrotes consecutives i el manresa segueix lluitant per la permanència a la primera divisió del bàsquet.
I així, tanquem definitivament el cap de setmana de la Mona, esperant que l'hagueu gaudit i que encara quedi una mica per l'esmorzar d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada