dijous, 2 d’abril del 2015

April Madness

Als Estats Units estan inmersos en el March Madness, les eliminatòries de la NCAA, la Lliga Universitària de bàsquet als EUA, previ a la F4 d'Indianàpolis: un festival de partits perquè els aficionats a l'esport de la cistella quedin extasiats en el tram més important de la temporada, on es juguen les garrofes.
Tres quarts del mateix passa amb el Barça, en aquest mes d'abril que vam encetar ahir. Coïncidint amb el diumenge de Glòria, el previ al de la mona, el Barça té un abril carregadíssim amb doble cita setmanal que marcarà el futur del club, aquest any. Marcarà fins a quin punt, l'equip pot aixecar algun titol. La Lliga i la Champions passen per aquests 8 compromisos en dues setmanes. 8 compromisos que són un autèntic Tourmalet, que si el Barça supera, els posarà a la Pole per guanyar tots es títols possibles.
Aquest diumenge comença la festa a casa del Celta. Compte amb aquest Celta perquè va ser capaç de derrotar al Barça al Camp Nou, en el partit de la primera volta. I a més , després d'una baixada, l'equip gallec ha recuperat bones sensacions i torna al camí dels bons resultats.
Dimecres 8, el Barça rep l'Almeria, en jornada intersetmanal, just abans de la primera gra rampa del Tourmalet blaugrana, la visita al Sanchez Pizjuan de Sevilla, dissabte 14. `
I si Sevilla serà difícil, viatjar a París per visitar el Parc dels Prínceps als quarts de final de la Champions serà quimèric. No perquè ja es coneguin de fa temps, vol dir que ja sapiguem com juga el PSG. Serà un rival complicadíssim que voldrà arribar al Camp Nou viu. La sort pel Barça serà l'absència per sanció d'Zlatan Ibrahimovic, el genial, tarat i filosòfic davanter centre suec, ex del Barcelona.
Tornats de París, el Barça rebrà el tercer classifcat de la Lliga, el València. Partit clau, en la lluita per la Lliga i per deixar definitivament fora a un rival per la lluita pel Campionat domèstic.
València és l'embotit de l'entrepà Champions. I és que després dels Ches, el Camp Nou ha de ser l'olla a pressió que és quan vol i s'hi posa per eliminar al PSG de la Champions i classificar el Barça entre els quatre millors equips d'Europa.
Amb la Champions enrere, el Barça viatjarà a Cornallà, pel derbi català, on acostuma a patir, gairebé sempre, davant d'un Espanyol motivadíssim, que ja veurem amb quines condicions arriba o vol arribar l'equip de Sergio: si es conforma en salvar la categoria i prou, o prefereix acabar com més aviat millor.
Finalment, nova jornada intersetmanal per rebre el Getafe al Camp Nou.
Així doncs, del 5 al 28 d'abril, 8 partits, 8 espectacles, 8 curves al Tourmalet per decidir el futur del club a la temporada 14-15.
Mentre a Amèrica hi ha el March Madness, nosaltres donem la benvinguda a l'April Madness culé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada