divendres, 3 d’abril del 2015

Peu de Rei

El barcelonisme està preocupat per la seva estrella, Leo Messi, perquè no es pot "calzar los botines" com va dir el seleccionador argentí Tata Martino. La lesió al peu que arrossega des del dia del City i que l'ha fet no jugar les costellades innecessàries via FIFA, fa que en aquest mes d'abril tant intens de partits que vam repassar ahir, l'estrella arribi tocada. Però sembla que diumenge no tindrà problemes per jugar amb el Celta a Balaidos en partit de Lliga. Però fins que diumenge no el veiem al camp no respirarem tranquils. I és que la dependència del Rei Messi és enorme.
Més Reis que posen el peu per tal que la part no interfereixi en el tot. Catalunya ha estat vetada del Mundial de Futsal de Bielorússia per la Federació del país exsoviètic igual que Taiwan per suposades pressions del govern espanyol i xinès. La Federació Bielorússa ha demanat per carta a l'Associació Mundial de Futsal, escissió de la FIFA, que veti a Catalunya i a Taiwan. Un cop més les intervencions polítiques interfereixen en l'esport.
Des de l'any 2004 que la Federació Catalana participa en competicions internacionals de Futbol Sala, com a membre de ple dret de l'Associació Mundial de Futsal. Això no vol dir que com el flagrant cas de Fresno i l'hoquei o el del futbol platja, la política, la situació política a Catalunya amb tot el tema de l'independentisme en el punt més àlgid, hagi estat excusa per tal que l'Estat Espanyol hagués mostrat la seva beligerància amb l'afer català, centrant-se en un fet tant banal com simbòlic com l'esport i els símbols que mostren a través de les samarretes. Ni sent Setmana Santa ens poden deixar tranquils als catalans
Messi el Rei del Futbol i Felip VI Rei de Tots els Espanyols protagonistes reials de l'actualitat esportiva per culpa dels peus.

PostData: El Barça de bàsquet va guanyar al Madrid en l'Euroclàssic del Top16 de l'Eurolliga al Palau Blaugrana 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada