dimarts, 28 d’abril del 2015

Calma abans de la Sturm

Després d'aquest abril de Tourmalet, Galibiers i altres colossos muntanyosos futbolístics de Lliga i de Champions on el Barça va sortir victoriós, a semis de la Champions i amb la Lliga ben encarada, el soci barcelonista té un nom al cap: Pep Guardiola. Del què fa, del quèpensa, del què menja i del què defeca. La gràcia és que el culé pensa amb Guardiola com feia fa 4-5-6 anys. Però és que el Pep ja no és entrenador del Barça, però com sabeu, s'enfrontarà amb el seu Bayern de Munich al seu Barça. L'eliminatòria dle morbo, que sestà fent tant apassionant com insuportable de tant que se'n parla.
Però és que el partit es jugarà la setmana que ve. Avui es jugarà una nova jornada intersetmanal de Lliga. Adeu al València, Sevilla i PSG. Amb els cocos eliminats i sortint reforçat, el partit del Barça - Getafe pot semblar, i de fet és una maria. Un moment de calma abans de la tempesta bavaresa i en format Lliga. Però val més que el Barça no faci el burro perquè fins i tot en l'època del Pep, després de sortir victoriós de l'infern, en el moment d'èxtasi, històricament l'equip s'adorm a la palla i fa el ridícul. I amb la Lliga benencarad però no sentenciada val més que refermem el liderat i no donem aire al Madrid. El Barça depèn d'ell mateix per guanyar la Lliga i el calendari fa baixada, a diferència d'un Madrid que ha d'escalar el Tourmalet.
Tothom pendent del Bayern, però compte avui Barça-Getafe de Lliga. Després de l'èxtais, avui a les 20:00, des de les 19:0, calma (esperem) lliguera abans de la Sturm bavaresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada