dijous, 23 d’abril del 2015

Sant Jordi contra el Drac de Grècia

Diu la llegenda que Sant Jordi va matar el Drac a Montblanc. Avui la llegenda pot fer un canvi radical en el seu plantejament. Avui Dia de Sant Jordi, el Drac no es matarà a Montblanc, ni tant sols a Catalunya, sinó a Grècia, en un parquet de bàsquet, on les muralles seran substituïdes per unes graderies absolutament hostils.
Avui, Sant Jordi, vestit de curt i fent de mitjana dos metres vestint la seva Creu característica sobre una samarra blaugrana voldrà matar el Drac Olympiakos a casa seva. Aquest Sant Jordi es dirà Navarro, o Olesosn, o Abrines. O això és el que desitja el poble català.
El Drac està afamat. El campió d'Europa amb Spanoulis, Printezis i companyia vol tornar a defensar corona a la F4 de Madrid. I l'oportunitat la té a casa davant del seu públic, que de pacífic i amistós només té el nom del Pavelló.
Sant Jordi ja sap que és posar por al drac. Dimarts per poc no fa que Olympiakos hagués ja de tornar a Catalunya en un cinquè partit.
Però la realitat és la que tenim. 2-1 a favor del Drac i Sant Jordi cardat de veritat. L'última esperança és que tots estiguin concentrats, que s'abstinguin del jutgge i li clavi una bona estocada d'espasa, al cor del poderós Drac.
N'estic segur que si guanya avui a les 21:00, des de les 19:00 a Rac1, la F4 serà un fet iq ue Sant Jordi no deixarà escapar viu al Drac al Palau Blaugrana, com va fer divendres passat en el segon enfrontament.
Avui, el si o si, la batalla per Madrid. A les 21:00, bàsquet per tancar la Gran Diada de Primavera dels Catalans: Olympiakos- Barça
Sant Jordi, el cavaller ajudarà des d'on pugui als seus catalans, els quals veneren amb la rosa i el llibre, en el dia més maco de l'any, perquè si, i perquè és laborable, a derrotar al Drac grec. Esperant que se n'oblidi per unes hores que Sant Giorgos també és patró dels grecs.

PostChampions: El Madrid que va guanyar a l'Atlètic 1-0  i la Juventus que va empatar a 0 amb el Mònaco són els darrers semifinalistes de la Champions 2015. Sorteig, demà divendres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada