divendres, 10 d’abril del 2015

El darrer intent

Ara que la temporada inicia la recta final, el Barça comença a definir el seu futur per la pròxima temporada. A saber com podrà fitxar la pròxima campanya que configuren Ariedo Braida i Carles Rexach, dos noms sobresurten a dalt de tot de les carpetes de deures per fer: Xavi Hernàndez i Dani Alves.
El terrassenc fa pinta que està jugant els seus últims partits. L'últim gran mite del barcelonisme marxarà al Qatar si res no canvia. I és això precisament el que intenta fer el Barça.
Gaudint de pocs minuts, Xavi, que té futbol del bo per mostrar com va fer dimecres amb l'Almeria, marxarà per formar-se com a tècnic a l'Acadèmia Aspire i on l'acompanyaran els seus germans.
El Barça sap que Xavi és un actiu important de la història del club. Li deixa la porta oberta però vol que Xavi segueixi el camí de Puyol i es formi com a tècnic al seu Barça. Tot i que ja sabem què ha passat amb un Puyol que sembla que vol tornar a calçar-se les botes.
Dimarts Xavi i el Barça es van reunir per veure què farà l'egarenc l'any que ve.
Hem parlat de Xavi i parlem d'Alves, l'altre tema de futur a Can Barça. La direcció esportiva li ha enviat una proposta de renovació a la baixa. Alves està més fora que dins. El seu futbol dista molt del de les seves millors èpoques. Malauradament no hi ha relleu ara al Barça. Si Alves no està bé, qui ve darrere és pitjor: Montoya, Douglas...  ai mareta.
Alves es quedarà si accepta aquesta oferta a la baixa del Barça, que ahir la seva representant i exdona va dir en roda de premsa que no ha acceptat. Té al seu favor que sap que és el millor a la seva posició al Barça i que pot apretar per millorar condicions. Ara si estira molt la corda la pot trencar i fer que el Barça li digui que ja buscaran algú altre, que sigui millor que el que hi ha pel darrere, que no és difícil.
Braida i Rexach comanden les operacions del futur del Barça. Xavi i Alves són ara els seus maldecaps. Veurem qui al juny tindrà la paella pel mànec. Caldrà que els caps de la Comissió Tècnica tinguin cartes de recanvi perquè pinta que Xavi se'n va al Qatar i que l'oferta de renovació a Alves és una estratègia de venda per encarir un producte que en cap cas cobrirà els 35 M € que va costar fa anys el millor lateral del món.
L'últim intent, la ultima ofensiva del Barça pel futur de Xavi i Alves és en marxa. Una ofensiva que per cert no participa Luís Enrique. No sigui cas que el seu futur també sigui fora del club, com Bartomeu. Alves i Xavi són ara els dubtes del futur esportiu del Barça. Al juliol el soci decidirà el futur del seu Barça.

PostData 1: L'Espanyol va guanyar 0-3 a Vilareal en l'últim partit de la jornada intersetmanal de Lliga

PostData 2: El Barça d'handbol va guanyar a la pista del Zagreb croat en l'anada dels quarts de final de la Champions 23-25. Tornada diumenge que ve al Palau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada