dijous, 16 d’abril del 2015

4 hores de felicitat blaugrana

El barcelonisme va acabar el Superdimecres de bàsquet i futbol molt satisfet i content.
El bàsquet va passar per sobre de l'Olympiakos al primer partit de la sèrie de quarts de l'Eurolliga camí de la F4 de Madrid. En certa manera es va rascavelar de la desfeta al Clàssic amb el Madrid de diumenge i la descomunal rajada de Mario Hezonja que va dir que els seus companys eren uns ganduls que no fotien res i no defensaven. Doncs, Mario i els seus van passar per sobre dels grecs en el millor partit defensiu de la temporada on els van deixar en 25 punts a la primera meitat. A la segona va rematar la feina amb un matx molt seriós i guanyant clarament. El primer punt ja és al sac. Divendres segon round al Palau.
I després de l'alegria del bàsquet, la del futbol va ser orgasmic. El partit del Barça va ser una exhibició al camp del PSG. I va saber corregir la baixada de tensió que va patir al final de la primera que va fer aparèixer a París el fantasma del Sevilla. Per la resta, el Barça va fer treure el pitet al soci i la por del PSG. Podeu alegar les baixes que tenien com Ibra o Verrati. Va anar a buscar no perdre mal i a especular i el Barça va passar per sobre, gràcies al colectiu i als gols de Neymar i Suarez. Llàstima del gol final de Van der Wiel que va fer no perfecte un partit imperial del Barça.
Resultat perfecte per fer de dimarts que ve al Camp Nou la festa prèvia a l'accés a semifinals de la Champions. Vigilem no fer el préssec però.
En fí que en quatre hores, la felicitat del culé es va manifestar en la seva màxima plenitud en un Superdimecres de bàsquet i futbol inimaginable.

PostChampions: Un Bayern amb moltes baixes va caure al camp del Porto 3-1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada