dimecres, 8 d’abril del 2015

La prèvia de la Muntanya

A partir de dissabte que ve comença la teca grossa pel Barça en aquest abril boig. Fent un símil amb el ciclisme, el partit d'avui amb l'Almeria és l'etapa prèvia a l'entrada dels colossos muntanyencs per decidir el campió de la gran volta.
El Tourmalet és a punt de començar però cal que els grans favorits del pilot es col·loquin ben posicionats al arribar les grans rampes de la Lliga.
Avui, el Barça rep l'Almeria. que diumenge va destituir el seu tècnic Juan Ignacio Martínez, pels mals resultats, i serà substituït per Sergi Barjuan, l'exlateral del Barça, en un partit que en condicions normals el Barça hauria de guanyar fàcil. I hauria de guanyar fàcil perquè té plantila, té potencial i té qualitat per fotre'ls-hi un carro. Així de clar. Alerta però que l'Almeria arriba ferit i es vol aixecar ràpid
Però si s'ha de guanyar és per encarar com cal el tram més important de la temporada amb la Lliga, amb Sevilla, València, Atlètic i Espanyol i amb la Champions amb el PSG. I s'ha de jugar bé. No es pot especular ni fer com diumenge amb el Celta perquè mostrarà vulnerabilitat i farà entrar dubtes a l'equip abans d'encarar les primeres rampes del Tourmalet.
Arriba la Madeleine, el Galibier, el Tourmalet i l'Alpe d'Huez tots junts. Però abans d'endinsar-se als colossos cal arribar bé per tal que no ens quedem a la cuneta a les primeres rampes.
I perquè no passi això, caldrà avui derrotar a l'Almeria, fer-ho bé, convèncer i atemorir als rivals. perquè no ho oblidem, el líder de la Lliga és el Barça. I el rival a batre és el Barça.
Avui a les 20:00, des de les 19:00 a Rac1, la prèvia de la muntanya al Tour blaugrana temporada 14-15. Barça-Almeria. A guanyar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada