dimecres, 22 d’abril del 2015

Bipolaritats

Ahir va ser un dia bipolar pel seguidor barcelonista. Està molt content per la classificació del futbol per les semifinals de la Copa d'Europa, en un partit impecable de l'equip, que va estar superconcentrat i va passar per sobre del PSG, a qui va guanyar per 2 gols de Neymar a 0. Va ser un partit tant plàcid del Barça que el culé va estar més pendent de l'exhibició dle Bayern al Porto,q ue va acabar 6-1 i que en 10 minuts, els de Pep Guardiola ja havien remuntat l'eliminatòria. partit rodó del Barça amb un PSG inoperant.
Però està emprenyat pel què va passar a Atenes amb el bàsquet.
Emprenyat i esperançat. Emprenyat perquè va veure com el Barça jugava molt millor que el divendres al Palau, al segon partit dels Play Off de Quarts de l'Eurolliga. Emprenyat perquè va veure que podria haver guanyat a l'infern del Pireu però que no va poder ser i es jugarà la F4 de Madrid havent de guanyar al Pavelló de la Gran Mentida, de la Pau i l'Amistat per no acomiadar-se d'Europa. Però està esperançat i content. Perquè va veure que malgrat l'infern, i el que vulgueu de Grècia es pot guanyar demà i tornar l'eliminatòria al Palau. Està content perquè va veure com el Madrid perdia amb l'Efes Pilsen (ja se sap que el culé disfruta tant o més amb les desgràcies blanques que amb l'alegria culé)
Aquesta bipolaritat del barcelonista es mostra també en la bipolaritat de l'equip de bàsquet que en 40 minuts com ahir pot mostrar les dues cares: la millor, amb tot l''equip concentrat en la rmeuntada quan perdia de fins a 13 punts i la pitjor quan Spanoulis va fer un descosit, en algunes fases del partit als catalans.
En resum, que en el futbol ja estem a semis de la Champions, desitjant que no ens toqui el Bayern i en el bàsquet esperant demà el miracle a Grècia i que Sant Jordi doni sort als catalans i mati el drac del Pireu
Content i emprenyat. Emprenyat i esperançat. Barça bipolar, en un dimarts bipolar

PostData: El Kielce polonès serà el rival del Barça d'handbol a les semis de la F4 de la Champions de Colònia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada