dilluns, 7 d’abril del 2014

L’Oso, el Madroño i les semis

La Champions passa per Madrid. Però no per Chamartín, ni la Cibeles, ni la Castellana. Passa pel Manzanares,
Passa per Diego Costa, si es recupera. Passa per l’esperit de Jesús Gil, de Vicente Calderón i de mites com Luís Aragonés, Kiko, Pantic o Caminero. Per les gestes històriques com la final amb desempat de la Copa d’Europa de 1974 amb el Bayern de Munich.
Amb empat a 1, l’esperit Juanito, té un altre nom a l’altra riba del Manzanares. És l’Esperit d’Imperioso, el cavall més maltractat de la història animal: el de Jesús Gil. (al cel èquid)
En aquest escenari, amb 1-1 del Camp Nou, el Barça haurà de lluitar contra els elements si vol ser per vuitena vegada seguida a unes semifinals de la Copa d’Europa.
No ho posaran fàcil. Ni els jugadors, ni l’afició de Neptuno, dels colchoneros i del Cholo Simeone, el tècnic que ha fet oblidar als rojiblancos que històricament van ser els Pupes (tot i que de tant en tant en donen alguna mostra per recordar vells temps)
Madrid és Champions. A la casa blanca i a la casa Gil.
El Barça haurà d’anar en compte. Haurà de fer les coses molt bé. Messi haurà d’aparèixer. Com Neymar. I tota la resta.
Perquè no val jugar bé. Cal jugar a la perfecció. Sinó ho passarem molt malament.
El camp no ajuda, l’ambient no ajuda, el context no ajuda. Res no ajuda. Però cal treure-ho tot per treure l’eliminatòria. Les semis estan a prop i a prop. A 90 minuts, a moltes cames, un munt de garrotades, a cap gol encaixat i a un gol. Un gol per obrar el miracle.
La Champions passa pel Calderón. A les 20:45, des de les 19:00 a Rac1 la primera final contra els colchoneros estarà en joc. La segona serà si tot va bé a la Lliga i a casa, pel maig.
L’Oso, el Madroño i les semis. El nou element a l’escut de Madrid, que el Barça vol treure, almenys la meitat colchonera. La blanca caurà en el futur, si tot va bé.

PostChampions: El Madrid va patir per eliminar al Borussia de Dortmund, després del 3-0 de l'anada. Els alemanys van vèncer a un llamentable Madrid 2-0. Li van faltar només 1 gol per forçar la pròrroga. El Chelsea va remuntar l'1-3 de l'anada a París i va eliminar al PSG guanyant 2-0 a Stamford Bridge. Madrid i Chelsea són els primers semifinalistes de la Champions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada