dilluns, 7 d’abril del 2014

Camp Nou SÍ. Aquest Barça NO

El cap de setmana del referèndum sobre el Camp Nou va aparcar momentàniament la sanció de la FIFA.
Dissabte va ser dia de votacions sobre el futur de l’Estadi. Només 37000 persones van exercir el seu dret a vot per decidir si volen un nou Camp Nou. 27000 persones van dir que si. Si al Nou Camp Nou. Poques persones van votar, només un 32% del cens. Els més escèptics poden dir que la votació no és vinculant perquè va votar poca gent. Però de fet són gairebé les mateixes que cada 4 anys si tot va bé decideixen el seu President.
Camp Nou SI.
En el dia que a dins del vell Estadi que serà remodelat, el Barça va guanyar al Betis en un altre mal partit de l’equip on un altre cop els penals van decidir.
L'endemà a la nit, per si a Can Barça noo hi haguéssin prou merders, Josep Maria Bartomeu va encendre encara més la metxa de la dinamita, a causa d'un error greu de comunicació. Dissabte, fruït d'una informació de Catalunya Ràdio, Andoni Zubizarreta va desmentir al Plus que hagués presentat la dimissió. Ahir a la nit, Bartomeu va dir a Catalunya Ràdio que no van acceptar la dimissió que els havia presentat Zubi. En què quedem? Segurament Bartomeu és millor comunicador que Rosell, però el problema és sens dubte, el cap de comunicació. Les victòries de l’Atlètic per la mínima contra el i del Madrid 4-0 a Màlaga deixa les coses tal com estaven. I queden 6 jornades per acabar. L’Espanyol va perdre amb el Sevilla.
Nefasta jornada pel bàsquet català a l’ACB. Triple derrota de Barça a Saragossa, de Penya a Fuenlabrada i de Manresa a casa amb l’Estudiantes. La derrota manresana per cert ha desencadenat aquest matí la destitució del tècnic Borja Comenge.
SI al Camp Nou i SI a la confirmació que els Mercedes seran els dominadors del Mundial de F1 2014. Ahir a Bahrain entre Nico Rosberg i Lewis Hamilton va anar la cosa. Lluita frec a frec entre els dos i victòria a la nit del desert per l’alemany.
El Noia Freixenet va guanyar al Breganze italià la final de la Copa CERS d’hoquei patins de Forte dei Marmi (Itàlia) 3-2 amb gol final d’Eloi Mitjans a falta de 30 segons pel final del partit. Final que no va arribar l’Igualada que va perdre a les semis de la F4 amb els italians
I SI a la tecnologia. Oxford guanya a Cambridge la famosa regata entre les dues universitats britàniques més il·lustres, gràcies a la caiguda d'un dels tripulants de l'embarcació de Cambridge que va caure del seu seient per culpa d'un cop de rem dun dels tripulants del remer d'Oxford. La prova esportiva més antiga del món es va decidir per l’ull de falcó del tennis. La reclamació de Cambridge per la caiguda del seu tripulant es va desetsimar gràcies al video i al jutge que va dir que no hi havia sanció. 160 anys d'història i la modernitat es fa palesa
A París, una llegenda de l’atletisme va estar a punt de tornar a fer història. L’etíop Kenenisa Bekele, plusmarquista dels 5000 i els 10000 en la seva primera Marató es va quedar a menys de 2 minuts del rècord mundial. Quin crac.
SI i NO esportiu en el cap de setmana de referèndum del Camp Nou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada