dissabte, 19 d’abril del 2014

El Nou Testament blaugrana

Carta de Josep Maria als Corintis culés

I Josep Maria, Bartomeu Sant, pujar a l'altar de l'Esport3 i digué en plena Pasqua al culé

"Avui Dissabte de Glòria anuncio que el meu fill i protegit Andoni, nascut a terres basques, porter del cel al seu dia, i ara el meu fidel lloctinent i observador de nous feligresos, us guiarà, oh desencisat poble culé, cap a un nou futur, millor per a vosaltres, portant nous fidels a la causa, per molt que l'invasor ens ho prohibeixi.
Reformarem la casa i la seva gent per tornar a ser el millor poble de les contrades, com no fa massa érem. I prometo que reconduiré el ramat i que les ovelles descarriades tornaran a la senda del senyor. Inclòs el cabró major, aquell vingut de terres llunyanes més enllà de la fí del món, que tant feliços ens va fer i que ara diambula per la gespa.
I finalment no marxaré, perquè em vau donar el vostre suport"
I Josep Maria va marxar deixant el partit de l'Athlètic en segon pla.

Doncs això, que dissabte al Gol a Gol d'Esport3 el president del Barça, Josep Maria Bartomeu que confia en el secretari tècnic per liderar la revolució a nivell esportiu del Barça per recuperar el nivell de joc i els títols que Tot culé anhela. A part vol recuperar a Messi renovant-li el contracte, i finalment va dir que no marxarà abans d'hora perquè se sent avalat pels qui van votar a ell dins de la Candidatura Rosell al 2010. Sigui com sigui, Bartomeu va aconseguir desviar l'atenció de l'espectador de la gespa en el Barça - Athlétic.
Tant de bo les declaracions de Bartomeu siguin certes i que com diu, algunes decisions pel futur ja estan executades (Tata, baixes?)
El que no va explicar i va avançar anit el Tu Diràs de Rac1 és que Bartomeu es reunirà el 6 de maig amb Joseph Blatter, President de la FIFA per tractar el tema sanció.
Mentrestant esperem que al nou testament blaugrana estigui escrit ja el final de la travessa pel desert.

PostData: El Barça i el Palau Blaugrana acollirà la F4 de la Lliga Europea d'hoquei patins a inicis de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada