dimecres, 2 d’abril del 2014

Bomba número 19 al paradís

No falla. La teoria dels vasos comunicants és infalible a Can Barça. Mai hi ha tranquil·litat al Camp Nou. Quan a la gespa va tot bé, esclata una bomba a la llotja. I aquesta és descomunal.
La FIFA ha sancionat al Barça, i a la Federació Espanyola, amb una multa de 370000 € i la prohibició de fer fitxatges en els mercats d'estiu de 2014 i el d'hivern el 2015. La raó? Per infraccions relacionades amb el traspàs i la inscripció de jugadors internacionals menors de 18 anys. Són en total 10 jugadors de totes les categories.
En el futur més recent implica que ni el substitut de Valdés, Marc-André Ter Stegen, ni Alain Halilovic, la jove estrella del futbol croat, poden fitxar pel Barça.
El model de gestió de la Masia està en entredit. El mateix que va ser avalat i premiat per la pròpia FIFA com a millor centre esportiu de formació.
La Bomba ha esclatat i de nou afecta al Barça quan està en el millor moment esportiu.
Si és certa les reïterades infraccions de l'artícle 19 de la FIFA que la compleixi. Però destapem totes les catifes. Quin club ha denunciat al Barça? Quina mà BLANCA s'amaga en tot aquest merder? Per què es sanciona també la RFEF, a part del Barça (únic club). I el Madrid surt net. I anem més enllà. Segur que fitxatges com el seu dia de Cesc o John Toral, sorgits de la Masia al seu dia cap a l'Arsenal no són estranys. D'acord que a la llei hi ha tres excepcions que permeten el fitxatge d'un menor internacional, entre ells una d'òbvia: "si els pares canvien el seu domicili al país on el nou club té la seu, per raons no relacionades amb el futbol". Suposo que el responsable de fitxatges del club va parlar primer amb els pares d'aquests 10 pares i els hi va assegurar un futur laboral perquè el fill marxi d'Àfrica, Corea, o Holanda, d'on són algunes de les criatures afectades. De fet, així es va fer amb Messi. Seria de rucs no fer-ho així.
Per tant, primer cal aclarir la situació, que el Barça s'expliqui; segon, que el ruc que l'ha vessat de tal manera engreixi les llistes de l'atur, ipso facto; i tercer que surti tota la merda. Del Barça i de tots. Perquè em nego a creure que passi això només al Barcelona.
En un comunicat oficial, el Barça es defensa aŀlegant la funció educativa de la Masia a través de l'esport, fet que la FIFA ha ignorat en la sanció. També ha dit que quan va tenir constància de la situació irregular dels jugadors afectats els ha vetat de jugar partits oficials.
El Barça està perplex per la situació, ja que les conseqüències de la sanció són tant descomunals com l'error de fer aquests 10 traspassos irregulars.
Ni Ter Stegen, ni Halilovic ni res. Durant un any el Barça s'haurà de quedar tal com està en excepció de Víctor Valdés. El millor porter del món marxarà i el seu relleu serà Pinto. Ja cal que la seva renovació es desbloquegi. I ja cal que al filial hi hagi un bon relleu com és Jordi Masip.
I sobretot que no es lesioni ningú. No hi haurà relleu.
Així doncs, si el recurs que presentarà el Barça no prospera, el club s'afegirà al Chelsea, Nantes o Roma a aquest grup de sancionats per fitxatges irregulars de menors. Sancions que van ser revocades més tard i que esperem que passi amb el Barça.
Nou pollastre a aquest Barça extreme. El Dragon Khan més bèstia de tots. Si ja sol es fot en merders, imagineu-vos quan li fan l'empenteta.
Ja hi tornem a ser. El Barça en toga, i ja veurem si amb cadenes i samarreta de ratlles. Gràcies a la FIFA i a la negligència d'un iŀluminat.
Bomba al paradís. I que no toqui a la gespa.

PostChampions: El Madrid va sentenciar els quarts de final en derrotar al Borussia de Dortmund 3-0 a l'anada al Bernabeu. En l'altre eliminatòria PSG 3 - Chelsea 1.

PostData: Derrota del Barça a Milà de 28 punts en matx intrascendent de l'última jornada de l'Eurolliga de bàsquet en un matx lamentable 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada