divendres, 25 d’abril del 2014

Molt més que una Nit Màgica

L’antiquat Palau Blaugrana, quan sigui enderrocat, serà recordat per una instal·lació multiesportiva que va albergar les seccions del futbol i perquè de tant en tant creà un ambient infernal que feia possible, l’impossible: remuntades increïbles que passen als anals de la història.
L’equip d’handbol té molta culpa de les anomenades Nits Màgiques del Palau, la comunió pista grada per aconseguir un objectiu: remuntar.
Molts encara recordeu el “fly”de Joan Sagalés que va donar la primera Recopa al Barça davant el CSKA de Moscou l’any 85 remuntant cinc gols. Més recent, la llegendària remuntada amb el Vezsprem hongarès, l’any 1998, en l’època del Dream Team de Valero Rivera a la banqueta i els Massip, O’Callaghan, Txèpkin, Barrufet o Urdangarin. Va remuntar 10 gos en  menys de 20 minuts per accedir a les semifinals amb un gol a falta de 8 segons d’Urdangarín. I més recentment, l’any passat, la remuntada de 6 gols amb l’Atlètic de Madrid per accedir a la F4 de Colònia.
I és que quan Palau i parquet s’uneixen tot és possible. I perquè no demà pot ser una altra Nit Màgica. Serà la més apoteòsica sens dubte.
El repte serà remuntar 7 gols al Rhein Neckar Lowen alemany per accedir a la F4. Caldrà un Palau ple, que les 7000 ànimes es converteixin en les 14.000 que van abarrotar la setmana passada el pavelló de Manheim. El Palau farà la seva feina. Segur. L’altre factor serà ala pista. Que els porters, sobretot Daniel Saric, molt fluix a l’anada, estiguin encertats i ho parin tot, que les contres surtin, que el meta alemany Niklas Landin no pari tant o res i sobretot que la defensa pugui aturar el malson de l’anada, l’extrem Uwe Gensheimer que va fer solet 14 gols dels 38 dels germànics.
El gran repte del Palau, la gran prova de foc és demà. Una nova Nit Màgica, molt més que una Nit Màgica, per un gran objectiu. Entre tots ho farem possible

PostData 1: Notícies molt preocupants sobre l'estat de salut de Tito Vilanova. Anit va ser ingressat d'urgències a la Quirón on hauria recaigut de la seva malaltia. #ànimsTito

PostData 2: El Barça de futbol sala s'ha classificat per la final de la UEFA Futsal Cup, en derrotar als penals de les semis de la Final Four a l'anfitrió, l'Araz de Bakú de l'Azerbadjan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada