dimarts, 15 d’abril del 2014

La Copa o la vida

A l'epitafi del millor Barça de la història (2006/2008-2014) pot haver dues opcions: "Una Copa guanyada al Madrid va ser l'últim trofeu d'un equip llegendari" o del "Barça dels 6 títols als del rosco de títols".
Avui a València l'enterrador posarà al fossat Un històric Barça. Si guanya avui serà la última alegria d'un llegendari Barça que va superar tres càncers i moltes vicissituds per fer un 6/6 al 2009, 3 Champions, 5 lligues dues Copes del Rei o dos Mundials de Club. La derrota seria l'estaca final al cor d'un barcelonista immers en la depressió més bèstia dels últims anys.
Han perdut crèdit i credibilitat. Passi el que passi avui serà ajornar l'incendi definitiu o cremar-ho tot, abans i tot de sortir del Túria. No demaneu confiança en l'equip: se la va deixar a Granada definitivament. El Madrid posarà la data a l'enterrament. Si el Barça ho evita (gairebé impossible). I si ho fa ja s'enterrarà solet.
Sé que molts culers desitjareu perdre per fer de Neró i incendiar Roma com més aviat millor. No sou originals. Històricament el culé és autodestructiu. Puc compartir l'opinió però jo faria una cosa millor. És hora d'agrair a aquest moribund els 8/6 anys de fidel, eficient i enorme servei.
Només desitjo una mort digne. Avui a les 21:30, la Festa del futbol espanyol amb nom d'assassí d'elefants serà l'ora pro nobis del Gran Barça de la Història. Avui a Mestalla, Des de les 19:00 a Rac1 final de la Copa del Rei (i algun final més): Barça - Madrid. La Copa o la vida

PostData: El Barça de bàsquet va guanyar al Galatasaray al primer partit dels Play Off de quarts de final de l'Eurolliga jugat ahir al Palau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada