dimarts, 22 d’abril del 2014

Sant Jordi i el Pep



Avui fa un any érem temps de prèvia de semifinals de la Champions entre el Bayern de Munich i el Barça. Tot i que no hi era, la figura de Pep Guardiola rondava en aquella prèvia ja que se sabia que l’any següent, aquest 2014, el Pep seria entrenador de l’equip bavarès. Al Barça l’entrenava Tito Vilanova. No cal que us recordi com va acabar aquell partit. És Sant Jordi i és un dia de felicitat. No us voldria posar de mala llet.
Avui torna a ser Sant Jordi, i torna a ser prèvia de semifinals. I Pep Guardiola tornarà a ser protagonista avui. En cos present. En esperit hi serem el poble culé, necessitat d’alegria.
“Vaig marxar 6000 km de Barcelona perquè volia desconnectar i no m’emprenyessin. I no ho han aconseguit”: Pep Guardiola (juliol de 2013)
Aquesta frase se la pot aplicar avui perfectament. Ara el Pep és a Munich, però el culé més que mai, pensa en ell. En una època de depressió barcelonista, veure com l’etern rival no guanya la Décima seria una petita gran alegria momentània. I si a sobre qui ho aconsegueix és un mite com el Pep, doncs encara més.
Avui, pot ser l’inici d’aquest petit somni. El Pep torna a l’escenari de grans alegries. La del 2-6 de 2009, la del puto amo... al Bernabeu, on la seva llegenda es va fer eterna i on encara no ha perdut. Però avui ho farà com a tècnic del Bayern de Munich, el campió d’Europa, a les semifinals de la Copa d’Europa amb l’objectiu que mai cap equip ha fet en format Champions: aixecar dues orelludes de manera consecutiva. És el gran repte d’una màquina perfecta com la del Bayern de Munich que no tolera avaries ni esquerdes.
Avui toca Champions. Toca un Madrid – Bayern, amb l’esperit del culé rondant per allà buscant compartir una mica de l’alegria dels bavaresos per poder almenys certificar una meitat de l’accés a la final de Lisboa, amargant la nit al Madrid.
Perquè el culé és així. Autodestructiu en si mateix i sàdic amb les derrotes del Madrid.
Feliç Sant Jordi Pep. Feliç Sant Jordi a tots

PostChampions: L'Atlètic de Madrid va empatar amb el Chelsea a l'anada de les semis de la Champions en un matx infame

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada