dimarts, 29 d’abril del 2014

EuroBarça: Més que un club

Són deficitàries. Però també són l'orgull i el motiu per considerar el FC Barcelona un club multiesportiu d'elit. Mentre el futbol no passa pels seus millors moments, les seccions tornen a estirar del fil de les alegries del culé.
Dissabte es va completar una fita històrica que en major o menor mesura es repeteix cada any: amb la victòria del Barça d'handbol amb el Rhein Neckar Lowen als quarts de final es completa el pòquer de les 4 seccions a una F4 de la Copa d'Europa.
I a part dissabte ja s'ha aixecat la primera Copa d'Europa. Va ser a Baku amb el futbol sala i la victòria amb el Dynamo de Moscou en una històrica tarda que va compensar en part la tristor per la mort de Tito Vilanova.
1/4. I aquest cap de setmana al Palau Blaugrana, escenari de les grans nits màgiques de l'handbol o el bàsquet pot caure el 2/4. El Barça és l'amfitrió de la F4 de la Lliga Europea d'hoquei patins. Juntament amb els de Ricard Muñoz un altre català es suma a la festa de l'hoquei europeu: el Moritz Vendrell, que segueix el seu cicle històric que va començar l'any passat amb la Copa del rei i la Copa de la CERS. A part dos portuguesos, rivals d'ambdós catalans: Porto i Benfica.
La setmana següent a Milà, la gran festa del bàsquet europeu repetirà el mateix patró de Londres 2013. Euroclàssic a la F4 de l'Eurolliga: Barça- Madrid. Un duel que es presenta molt igualat perquè en el tram final de temporada, els blaugranes arriben més sòlids que els blancs que en una setmana van perdre dos partits a Grècia amb l'Olympiakos que va forçar el 2-2, i que van desempatar divendres passat, i diumenge perdien l'imbatibilitat a l'ACB a València. L'altre semifinal serà el CSKA de Moscou - Maccabi de Tel Aviv. Final a Milà sense l'amfitrió.
I ens queda l'handbol. A finals de maig, Colònia albergarà de nou, un Clàssic modern, la F4 de la Champions. El Barça s'hi va classificar després d'una nova i majestuosa Nit Màgica al Palau Blaugrana, remuntant al RNL set gols. A Colònia els de Xavi Pascual jugaran amb el. L'altre semifinal serà el.
En un altre mes de maig històric pel Barça, esperem que al juny podem explicar més Copes d'Europa per les seccions. De moment en portem 35 comptant futbol i seccions (4 futbol, 2 bàsquet, 8 handbol, 19 hoquei patins i 2 futbol sala)
EuroBarça: més que un club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada