dijous, 24 d’abril del 2014

Messi, qüestió d'estat

Dels molts problemes que té el barcelonisme i es crea ell solets, com si fos un miracle de Sant Jordi, a les 11:00 del matí, saltava la bomba. La FIFA desactivava la bomba que va llençar fa 15 dies sobre el Barça i li va concedir la cautelar per poder fitxar al mercat d'estiu. Segons La FIFA, oranisme estrany com pocs, el merder és tant descomunal que no tenen nassos d'enganxar-se els dits abans de l'1 de juliol, quan s'obre el mercat.
Com va dir ahir Sergi Pàmies a l'especial Versió Rac1 de Sant Jordi al Palau Robert ara el club torna a tenir permís per fitxar a desastres com Korneiev, Txigrinsky o Alexis
L'altre preocupació del barcelonisme és molt més seriosa. Porta nom i cognom: Leo Messi. El millor jugador del món. és ara una ombra de si mateix i els rumors sobre el seu futur inquieten a més d'un. Potser s'està tornant un paquet, però la possibilitat de vendre'l o que surti fa que la produciió interiro bruta sobre els calçotets del culé s'incrementa.
Messi no es toca. La directiva ja fa temps que ha fet contactes per renovar per 74ena vegada el seu contracte. I com deia Mundo Deportivo, sembla que les negociacions acabaran bé i estan molt avançades.
Leo serà una ombra del que va ser. Potser és un projecte de deixalla com al final van ser Ronaldinho. I si estranyament no para de vomitar cosa que sembla que preocupa més al soci culé que al mateix Leo. Per cert, deixem d'especular sobre el tema i que el culé es preocpi per la seva pròstata i deixi els sucs gàstrics regorgitats de la vaca sagrada Messi.
Però és el nosre Messi. Criat a Barcelona, format a La Masia, portat a les estrelles al Camp Nou. No m'imagino ara com ara vendre'l. I menys a un club que fan el negoci de Robert i les cabres i el regalen.
Messi no es toca. Si es degenera és perquè el seu cicle, més llarg de l'habitual arriba a l'ocàs i perquè ha tingut un tècnic Tata Martino que és cm Stefano Domwnicalli a Ferrari: té un gran cotxe (equp) i no l'ha sabut aprofitar.
La solució és la cantada. Fer fora al Tata. Tranquils que ja marxarà solet i buscar algú competent. Un Guardiola que faci un reset a la màquina i suprimeixi els elements nocisus i introdueixi, ara que es pot noves peces. Ràpid. Alves, Cesc, Alexis, Tello, Cuenca i Afellay fora. Repesquem Deulofeu. Piqué recuperable. Xavi, caldrà que es torni a il·lusionar.
Però de veritat, Messi no el toquem. No té cap culpa de la situació del club.
Leo és ara una qüestió d'estat per a tots. Greu error. El veritable problema del Barça s'anomena Tata i autocomplaença. Recuperant la gana de l'equip es recuperarà a Messi, si encara li queda futbol per donar. Té 27 anys i em nego a acceptar que s'ha acabat

PostChampions: Derrota del Bayern (1-0) al Bernabeu a l'anada de les semis de la Champions. Tranquils culers queda la tornada.

PostData: Primera gran sorpresa al Torneig Conde de Godó de tennis que s'està disputant aquesta setmana al Reial Club de Tennis de Barcelona. El segon cap de sèrie, l'alacantí David Ferer, número 5 del món va caure a primera ronda en perdre amb el rus Teymuraz Gabashvili, número 55 del rànquing ATP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada