dilluns, 28 d’abril del 2014

Roses per el Tito

El cap de setmana ha estat marcat per la mort de Tito Vilanova, i pels actes de condolença en la seva figura. 53.000 persones van passar pel Camp Nou per dir-li l'últim adeu al tècnic de Bellcaire que va ser enterrat en la intimitat al seu poble. Les mostres de condol es van succeïr arreu del món: especialment abans del Vilarreal 2 Barça 3 amb remuntada inclosa i a Munich on es va veure durant tot el Bayern - Werder Bremen a un Pep molt trist i abatut.
Bojan també es va sumar a les mostres de condol on, en el partit que va coronar l'Ajax campió de Lliga holandesa, l'exbarcelonista va dedicar aquest èxit al Tito amb una samarreta amb missatge.
L'Espanyol va fer el pena en el partit amb l'Almeria. Va perdre amb el penúltim classificat de la Lliga. I com passa sempre quan salva la categoria, s'adorm a la palla i es relaxa. En conseqüència cabreig monumental de Javier Aguirre. L'Atlètic de Madrid amb el València i el Madrid contra l'Osasuna no van fallar i es mantenen a les 2 primeres places de la classificació.
Tristesa i alegria en el si de la família blaugrana. La tarda de dissabte ens va portar una doble alegria culé. Primer amb la victòria del Barça Alusport de futbol sala a la final de la UEFA Futsal Cup davant el Dynamo de Moscou en la final disputada a Baku, a l'Azerdbajan. A la pròrroga un gol de Fernandao obria les portes al cel. Més tard serien Sergio Lozano i Paco Sedano, el porter, imperial i merscut MVP, de camp a camp que posava el 2-5 final al marcador. Campions d'Europa.
Però el Tito havia de donar una nova alegria al barcelonisme. L'àlbum de les Nits Màgiques de l'handbol blaugrana té un nou cromo a afegir a la col·lecció: el Barça va fer l'impossible i va remuntar els 7 gols al Rhein Neckar Lowen que li calien per classificar-se per la F4 de Colònia. Amb un gran Arpad Sterbik a la porteria i un genial Nikola Karabatic, a la mitja part, el Barça guanyava de 4. A la segona part i quan semblava que la remuntada seria impossible, a falta de 8 minuts, un parcial de 6-0 col·locava el Barça amb 9 gols de marxa (+3) sobre l'objectiu. al final es va patir una mica però el Barça va aconseguir l'objectiu. Ja és a la F4 amb el Flensburg i el Kiel alemany i el Veszprem hongarès.
Tito Vilanova va poder veure des del cel, la jornada catalana a l'ACB: Victòria del Barça contra el Fuenlabrada i derrotes de la Penya amb el Gran Canària, en la commemoració dels 20 anys de la Copa d'Europa de Tel Aviv 94; i del Manresa a Múrcia, i la primera derrota del Madrid a la lliga, després de 28 jornades. El botxí el València.
També va presenciar com Kei Nishikori guanyava la final del sorprenent Godó aquest any on el campió vigent Rafael Nadal queia a quarts de final i el segon favorit, David Ferrer ho feia a primera ronda. El japonès va derrotar molt facilment al colombià Santiago Giraldo. Des de la final de 2002 entre l'autriac Thomas Munster i el xilè Marcelo Rios que no hi havia representació espanyola a la final de Barcelona.
I a Argentina, a la primera edició del GP de motociclisme a Termas de Río Hondo on també es van enrecordar de Tito Vilanova, ja que el cap de Dorna, l'organitzadora del Mundial és el directiu del Barça Manel Arroyo, Romano Fenatti va guanyar a Moto3, el català Tito Rabat ho va fer en Moto 2 i Marc Márquez a Moto GP.
Molt d'esport en un cap de setmana de dòl i homenatge a Tito Vilanova. #DEP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada