divendres, 4 d’abril del 2014

Una resposta entre tantes preguntes

Des d’abans d’ahir, el barcelonisme viu convuls (altre cop). No es parla de futbol. Ningú sap què passarà en el futur de l’equip. Fins al 30 de juny, el futur esportiu és del Tata, Zubizarreta, Bartomeu i el Barça. A partir d’aquesta dat, el futur del Barça és a la FIFA, que ha clavat un punyal al cor de l’equip, per una negligència i per la denúncia d’algú amb molta mala llet.
El soci es pregunta: I ara què? I Ter Stegen? Per què no renova Pinto? Podrem fitxar? Hi haurà moratòria? Aquestes preguntes planaran demà al camp Nou, durant el Barça – Betis. I durant la votació del referèndum sobre l’Estadi.
Perquè no ens oblidem. La setmana hauria de ser la del referèndum, la dels debats sobre el si i el no al Nou Camp Nou. Però dimecres la FIFA ho va rebentar tot. Però dissabte hi ha referèndum. I entre tantes preguntes, el soci ha de solucionar aquest dissabte, una pregunta molt important pel futur a tots els àmbits del FC Barcelona. “Vol vostè la reforma de l’Estadi?” No és exactament la que es formula però ens entenem.
No es tracta ni de decidir un nom, un cognom, si és maco o si no. La pregunta és clara. Camp Nou nou si. Camp Nou no.
A partir de la resposta del soci a aquesta pregunta pivotarà el nou Espai barça, el Nou Palau, la reforma de l’Estadi i als 600 M € que costa tot plegat.
El soci decideix si vol entrar a un nou futur o quedar-se com està, cosa que implica entre altres emprenyar l’Eurolliga, fart de moratòries perquè es faci un Nou Palau Blaugrana. Després parlarem si volem noms o cognoms comercials. Pels ascèptics a això, us recordo que el nom oficial de l’Estadi és Estadi del FC Barcelona. La referència Camp Nou la van posar els socis i que el club ha agafat com a seva.
Un consell a tots els socis que demà podeu votar. Aneu a votar. I si pot ser voteu si. El club ja està prou desestabilitzat per rebre un altre sotrac. Perquè cal que molts socis avalin el referèndum. I perquè si es diu que no passaran coses greus altre cop. I qui sap si Josep Maria Bartomeu serà batejat com el “Breu”. I ja sabeu que aquí a Can Barça tots els merders afecten a la gespa.
I parlant de gespa. Cal demà omplir el camp Nou i animar més que mai al Barça perquè el caos FIFA no afecti més a la gespa. Perquè avui al Tata si li pregunten a la roda de premsa sobre el partit serà el mitjà oficial i per cortesia. Avui no es parlarà del Betis. Es parlarà de nens, de FIFA, de sancions de fitxatges, i de renovacions, primer la del Tata.
Avui, dia de reflexió al soci blaugrana. Reflexió no sobre el futur de l’Estadi, sinó el futur del seu Barça.
Ell té la dinamita que pot ensorrar el club. Si acciona el botó i vota NO, s’acaba. Si deixa la dinamita i diu que SI, hi haurà esperança.
El soci té la gran resposta a moltes preguntes que orbiten al Camp Nou. Seny i sort, soci

PostData: "La Masia no es toca" Impecable Bartomeu en la roda de premsa postsanció FIFA. S'ha posat la institució a l'esquena. Gran intervenció del president. S'ha tirat la institució a l'esquena. Ha estat clar. No vol que és jugui amb el Barça i perseguirà a la mà BLANCA que els fa mal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada