dijous, 17 d’abril del 2014

Setmana Santa, Setmana Negra

La Setmana Santa dels culers ha estat la setmana Negra. En 7 dies totes les possibilitats de tocar Copes es va esvair. El triplet de títols va esdevenir un triplet de dònuts. La Champions s'acabava al Manzanares contra l'Atlètic de Madrid amb un 1-0 de Koke. La Lliga marxà quan a Granada, Brahimi va fer l'1-0. I dimecres el triplet nefast va acabar amb una contra de Bale i un pal de Neymar.
S'ha tancat una etapa, una eTata. La transició cap al futur no és argentina. El Tata Martino ha estat el Pons Pilat que ha executat Jesús Nostro Culé. Però ni de bon tros l'únic causant del mal.
L'Evangeli segons Joan Gamper parla que un dels 21 apòstols de la gespa trairà al Messies. I aquest traïdor del Messies pot ser Messi. Qui va ser el millor jugador del món, ara com les grans estrelles s'ha apagat, és selectiu i ja és una ombra del què va ser. O pot ser Neymar, el nou apòstol del Corcovado. Venia a refer i a multiplicar pans i peixos i títols i el què ha fet és separar la seva vida en dos, deixant la banda judicial i contractual com la més important, enlloc del futbol. O el traidor podria ser Sant Alexandre, o Sandro que es va rentar les mans i va marxar per donar lloc a Josep Maria amb les claus del cel amb el ca Andoni vigilant.
Enmig de la Processó del Silenci que impera al Barça val més que Tata anuncii que marxa i que torni el dissabte de ressurrecció per la Glòria de tants diumenges que hem tingut i no fer més la Mona.
Futur incert i passat clar. En set dies vam crucificar el millor Barça de la història. Ja és hora de començar-ne un altre.

PostData: Segona victòria del Barça de bàsquet contra el Galatasaray en el Play Off de quarts de l'Eurolliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada