dissabte, 12 d’abril del 2014

Cap de setmana AC

Intens cap de setmana poliesportiu que va començar divendres amb una nova Lliga ASOBAL d'handbol a les vitrines del museu del Barça. Amb la victòria contra l'Aragó va fer el 25/25 en victòries en la temporada, i per tant suma a manca de 5 jornades pel final la 21ena Lliga de la història de la secció.
L'endemà, el Barça de futbol amb una defensa nova i sorprenent amb Montoya lateral i Busquets de central va perdre amambb el Granada la Lliga, i la credibilitat. Apatia, mal joc, passotisme, conformisme i un Tata donant per bo el partit (alucinant). I dimecres la final de Copa amb el Madrid, que va derrotar a l'Almeria. Mentrestant el líder de la Lliga, l'Atlètic de Madrid va derrotar al Getafe i l'Espanyol va empatar amb el Rayo Vallecano. 
I en un nou motiu d'orgull per la malmesa imatge de la Masia, les noies del Barça femení van guanyar la Lliga, el Juvenil A blaugrana jugarà avui la final de la Youth League, la Champions juvenil contra el Benfica portuguès que va apallissar al Madrid.
En bàsquet victòria del Barça amb l'Obradoiro a casa, la de la Penya amb el CAI Saragossa i la derrota del Manresa a casa del Baskonia en el debut del nou tècnic dels del Bages Pere Romero.
En hoquei patins, el Barça va certificar el pas a la F4 de la Lliga Europea en derrotar al Valongo portuguès al Palau i s'afegeix al Vendrell que es va carregar al Valdagno italià, al Benfica que eliminà al Reus i al Porto.
A Texas, es va disputar la segona prova del Mundial de Motos: el GP de les Amèriques. Victòries de l'australià Jack Miller a Moto3; Maverick Viñales, amb Tito Rabat segon a Moto2; i Marc Màrquez a Moto GP.
I finalment en aquest cap de setmana AC, Abans de la Final de Copa, el CN Sabadell va guanyar la Copa d'Europa de Waterpolo en derrotar al Vouliagmeni grec a la final disputada a la piscina de Can Llonch de la capital vallesana. Partidàs de la boia Maica Garcia.
Així doncs, amb pilotes, cistelles, motos i piscines i palmes i palmons ha transcorregut el cap de setmana previ a la final de Copa de dimecres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada