diumenge, 23 de febrer del 2014

Tatada i Pupisme

Un cap de setmana que començava de manera nefasta acabà en certa manera esmenada.
Ningú ho va entendre i així ens va anar. Song, en una idea de bomber de Tata Martino, va ser col.locat de mig centre al camp de la R. Societat i el camerunès va sortir retratat al primer gol de la derrota del Barça a Sant Sebastià que el va fer perdre el liderat de la Lliga, en detriment del Madrid que derrotà l'Elx. A més Martino va ser expulsat i va obrir una nova entrada al diccionari del Barça: Tatada com a sinònim de raresa comparable a Cruyffada o Guardiolada (en parlem demà). Ara la jornada nefasta es va esmenar quan l'Atlètic de Madrid, tercer rival en discòrdia pel Campionat domèstic va caure per 3-0 al camp d'Osasuna en una nova mostra del Pupisme il.lustrat dels colchoneros que s'està desinflant. I si hi ha problemes a la gespa, també hi ha als jutjats. Com avançava La Vanguardia ahir, el Barça pagarà els 9 M € que reclama Hisenda per No declarar-los com a sou en el fitxatge de Neymar. És una mesura preventiva de cara a que el club no s'expongui a una multa major ja que el Barça defensa la legalitat absoluta de la negociació.
El cap de setmana ens deixa a més la victòria del Barça a Tenerife, i les derrotes de la Penya a camp de l'Obradoiro i del Manresa a casa, contra l'incontestable Madrid.
En handbol, derrota intrascendent del Barça al camp del Metalurg d'Skopje macedoni a la Champions, ja que des de la setmana passada es va assegurar el liderat de grup. El Barça d'hoquei va emular l'handbol i amb un partidàs contra el Porto es va assegurar el liderat de grup guanyant 7-0 (en necessitava fer-ne 4)
Finalment han passat ja a la història i sense pena ni glòria els JJOO d'hivern de Sochi amb l'amfitrió Rússia com a líder al medaller.
Tatada i Pupisme: nou concepte al diccionari i un de clàssic per acomiadar el febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada