dissabte, 15 de febrer del 2014

Raig de Clàssics

Intens cap de setmana amb Clàssics a dojo, algunes sorpreses i múltiples golejades. Com les del Barça 6 Rayo Vallecano 0, el mateix guarisme en la victòria del Girona amb el Lugo a Segona. Un Barça que ha recuperat al millor Messi, i a Neymar que va tornar a jugar i marcar després de 2 mesos fora. Tot abans d'afrontar dimarts els vuitens de la Champions
Històric triomf de l'Espanyol al nou San Mamés de Bilbao. Els pericos són el primer conjunt de la Lliga en derrotar l'Athletic de Bilbao a casa seva.
Triomf del Madrid en el derbi madrileny amb el Getafe i del filial, el Castilla en el Clàssic a Segona amb el Barça B. El Sabadell va perdre al camp del líder Eibar.
La imatge lamentable de la jornada la de l'idiota No identificat llançant gas lacrimògen al Vilarreal - Celta que va obligar a parar el partit uns minuts i desallotjar el Madrigal.
En futbol internacional el Manchester City elimina al Chelsea de Mourinho als vuitens de la Cup, just abans d'enfrontar-se al Barça, dimarts a la Champions.
En bàsquet el Barça va suar sang per derrotar la Penya al Clàssic català de l'ACB i el Manresa va perdre amb l'Obradoiro.
En handbol partidàs del Barça que derrota al PSG francès en jornada Champions. La mala notícia la greu lesió al menisc del porter Arpad Sterbik que és perdria la resta de temporada.
Fracàs delegació espanyola als JJOO d'hivern de Sotxi, on la gran esperança de medalla, el patinador Javier Fernandez va quedar quart després de caure per terra a la final. De fet la delegació hispana ha anat per terra a l'Olimpiada russa.
El Sabadell, que va derrotar al Mataró en waterpolo i el Voltregà que derrotà al Manlleu al derbi osonenc, en hoquei patins són campiones de la Copa de la Reina.
Raig de Clàssics al cap de setmana de l'All Stars a l'NBA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada