dimarts, 18 de febrer del 2014

El so de la Champions

Els espectadors catalans van viure d'una altra manera el retorn de la Copa d'Europa i la victòria 0-2 del Barça al camp del Manchester City a l'anada dels vuitens. La vaga a TV3 va fer que ahir molts recuperessin la vella tradició del transistor. Els puritans i malalts de futbol van fruïr en veure com l'únic so que sortia de l'emissió de TV3 era el so ambient. D'altres van optar per canviar de canal i posar TVE que també emetia el partit amb narració en castellà. Els amants de la ràdio van trobar a faltar una veu emblemàtica. La vaga que també va afectar a Catalunya Ràdio va fer que tampoc sentíssin a Joaquim Maria Puyal i la TDP. En gairebé 40 anys de futbol en català el Puyal, com deia ahir l'Ara, només va deixar de sonar en dues ocasions: el Barça-València de fa tres setmanes i el següent de Copa amb la R. Societat, tots per culpa de la vaga a la CCMA. Aquest cop ni han pogut sentir el Puyal per Internet com si va passar al Bayern - Barça de l'any passat. Així doncs, si volien sentir futbol en català, l'opció passava pel Barça juga a Rac1 i el Pou.
Sigui amb so radiofònic, ambiental o de TVE, vam veure com la reentré europea del Barça va ser triomfal. En un partit a batzegades i de domini altern, sobretot al primer temps, el Barça va jugar un partit molt seriós. El Manchester City, no ho va posar fàcil i va generar algunes ocasions molt clares que per sort i Sant Valdés no van entrar. L'expulsió a la segona part de Martín Demichelis, l'argentí del City sobre Messi, va obrir la llauna del marcador, gràcies a Leo. Durant els 5 minuts següents el Barça va sortir a sentenciar, però no ho va fer, els anglesos es van créixer i per poc empaten. Dani Alves va deixar encarada l'eliminatòria de vuitens amb el 0-2 definitiu. El Barça ho té molt bé per classificar-se pels quarts de la Champions. El Camp Nou dictarà sentència. 

Via tele, via ràdio o so ambiental, el so de la Champions torna a ser protagonista del món futbol.

PostChampions: En l'altre partit de la jornada el PSG va derrotar al camp del Bayer Leverkusen 0-4.

PostData: Fitxatge estrany el del Baskonia: el del jugador NBA Lamar Odom. No se sap quan ha costat però els seguidors vitorians esperen que Odom no es converteixi en un cas Allen Iverson a qui el seu pas per la lliga turca va ser una broma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada