dimecres, 5 de febrer del 2014

El partit de la Redempció

El futbol té aquesta gràcia que en 90 minuts pot fer-te oblidar el passat més recent. Hi ha tants partits actualment que tots plegats tenim poc temps de llepar-nos les ferides i poder corregir els errors fets.
Dissabte, l'aficionat del Barça va quedar perplesx amb el què va veure amb el València. I avui torna a tenir un altre partit. Un partit molt important. Són les semifinals de la Copa del Rei la prèvia a la final. Serà un partit molt complicat perquè la R. Societat no ho posarà fàcil i a més és millor equip que el València. Però si el Barça està bé i no fa el burro com va fer dissabte pot encarrilar el pas a la final sense problemes. Perquè té més bon equip i fa més bon futbol quan vol i el deixen.
Avui a les 22:00, des de les 19:00 a Rac1, es jugarà al Camp Nou, un partit molt important: el de la redempció dels jugadors amb l'afició, que volen demostrar que el partit de dissabte va ser un accident i que tenen fam de títol encara que sigui la Copa del Rei.
El partit de la redempció i el de la reconciliació amb el soci just abnas d'encarar els vuitens de final de la Champions. Soci i gespa han d'anar units pel bon futur del Barça. Un futur que de moment pinta negre si tot el barcelonisme no està unit, si no oblidem d'una vegada el guardiolisme i ens centrem que ara és l'era Tata qui mana al vestuari.
És l'hora que torni Messi. El millor jugador del món és imprescindible en aquest tram decisiu de l'any.
Avui toca fer cau i net: la temporada s'encara costa amunt i si tots no empenyem caurem en el precipici i el forat negre d'una nova crisi que amenaça de durar més d'una setmana.
Barça - R. Societat, anada de semis de la Copa. El partit per començar a remar tots junts pel futur

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada