dijous, 13 de febrer del 2014

Amor als despropòsits

Avui és Sant Valentí, el dia de l'amor pels americans i El Corte Inglés. Ahir, per celebrar-ho, Rac1 va celebrar una jornada d'amor a la ràdio amb el #diarac1, on tots els presentadors de la casa es van canviar els papers i van presentar altres programes que no eren els seus, per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio.
El món de l'esport també ha manifestat molt d'amor. Amor als despropòsits. Sobretot l'esport espanyol.
A Sochi, en plena voràgine olímpica hivernal, la delegació espanyola que ha portat 20 representants a Rússia, porta la bandera del despropòsit. Cal portar/pagar a 20 senyors per quedar el 84è, el 34è o l'11è, la millor posició fins ara, la de la catalana (of course) Queralt Castellet, l'snowboardista, en mig tub? Per cert, i parlant de despropòsits hivernals: l'abanderat espanyol el patinador Javier Fernández va estar fí en dir que els homosexuals s'haurien de tallar amb les seves manifestacions amoroses.
Més despropòsits amb bandera rojigualda i gairebé amb regust de pollastre pretèrit i anticonstitucional. El dissenyador i el cap de màrqueting de la Real Federación Ejpañola de Futbol són uns genís. No hi ha millor reclam en època de crisi que per demostrar que estem sortint d'ella, que la selecció de futbol vesteixi de negre. D'aquest color serà la segona equipació de la fa Roja.
Tercer i últim despropòsit. A Can Barça. Per suposat. McDonald's patrocinarà el Barça a canvi de 70 M €, per tacar les tanques publicitàries i la sala de premsa. En un club que té una campanya per fomentar la vida sana, que McDonald's, paradigma del fast food és d'una lògica acollonant.
Els esports celebren el dia de l'amor. L'amor als despropòsits. Felicitats als enamorats, a Sant Valentí ii a El Corte Inglés. Un petó i fins Sant Jordi, la festa de l'amor dels catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada