dimarts, 11 de febrer del 2014

Final a la basca

Perquè el 19 d'abril veiem un Clàssic en la final de la Copa del Rei, en ple Dissabte Sant de la Setmana Santa,  el Barça s'hi ha de classificar, com ho va fer ahir el Madrid que va derrotar de nou a l'Atlètic de Madrid. Avui, el Clàssic final de Copa passa per Sant Sebastià.
Amb 2-0 a favor de l'anada l'eliminatòria de semifinals  no està resolta pel Barça. Per aquest Barça que genera molts dubtes. Aquest Barça resultadista, el del joc pobre, lluny del d'èpoques no tant pretèrites.
I l'eliminatòria no està resolta perquè la R. Societat no és ni el Cartagena, el Getafe o el Llevant. El conjunt donostiarra és un bon conjunt que es fa fort a casa i que juga molt bé a futbol.
L'afició ja ha escalfat l'ambient per la remuntada, però sembla que els jugadors no acompanyen o no s'acaben de creure que poden remuntar.
L'accés a la final no serà fàcil, però si el Barça està seriós i les estrelles com Messi o Iniesta brillen com ho van fer diumenge passat a Sevilla, la final serà una realitat. Això si, la versió que s'ha de veure ha de ser la del millor Barça. No val la del mig gas ni evidentment la del València de fa dos setmanes.
Aquesta nit a les 22:00 des de les 21:00 a Rac1, R. Societat - Barça, la final a la basca, previ a un possible Clàssic a la final de la Copa del Rei, la competició que només té interès si Barça i Madrid és troben. I això passa avui per victòria culé a Anoeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada