dilluns, 10 de febrer del 2014

L'estil Bartu

Sembla que amb l'arribada de Josep Maria Bartomeu a la presidència del Barça, la tranquil·litat ha tornat a la llotja del Camp Nou, cosa que no es pot dir de la gespa.
Ahir, el president ja va començar a imprimir el seu segell i desmarcar-se de Sandro Rosell, presentant en societat el nou organigrama directiu del club. La gran novetat és la cinquena vicepresidència. Un nou braç de la presidència del qual penjarà tots els afers respecte a la comunicació. El màxim responsable d'aquest nou càrrec serà Manel Arroyo.
Sembla que la comunicació i la forma de dirigir-se a la massa social serà fonamental en aquesta nova etapa al Barça. I no només perquè Bartomeu té més bon dots de paraula que Rosell i sembla més creïble el que diu.
Una altra decisió respecte a l'organigrama directiu és la desaparició de la figura del portaveu. A partir d'ara Toni Freixa no comunicarà el que faci la Junta sinó que ho farà un directiu d'acord en l'àrea que és tracti en la reunió del dia. El mateix que fa ara la Generalitat. A diferència del què molta gent diu, m'agrada molt que hagi desaparegut aquesta figura de portaveu, que havia desprestigiar Toni Freixa i que el directiu de torn expliqui el que s'ha decidit respecte a la matèria que toca. Perquè és l'expert i parla amb més coneixement de causa que un portaveu que parla de tot sense saber de res. 
L'estil Bartu ja comença a notar-se en el Barça. L'estil de la comunicació i la gestió de masses.
Ara el soci espera que a la gespa, l'estil fresc de Bartomeu es noti i torni l'alegría i la il.lusió. La mateixa que sembla destil.lar Bartu. Sort a tots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada