dimecres, 19 de febrer del 2014

Mou crea escola

Carta oberta a Manuel Pellegrini

Mister Pellegrini

M'ha caigut als peus. A mi i a molts. Mourinho ha creat escola sens dubte. Vostè era un entrenador admirat pel seu futbol atractiu i per un discurs ben argumentat, futbolero i sempre allunyat de polèmiques. Però des de l'arribada de Mourinho al Chelsea tot va canviar. Des de la seva primera topada en lliga on Mou es va ficar amb vostè i vostè va respondre. S'ha tornat més agre, més amant de la polèmica i de ficar-se on no el demanen. Abans si Mourinho el criticava, vostè callava. Ara dispara amb bala. Contra ell i contra tot. Ja em va extranyar que el dia del sorteig de vuitens de la Champions digués després de saber que li havia tocat el Barça va dir que aquell era el pitjor Barça dels últims temps. Tot i que en el moment, la frase era certa, no em quadrava amb el seu discurs. Era més propi de Mourinho. No li vaig fer molt de cas perquè vaig pensar que tothom té dret a tenir un mal dia. Però, dilluns passat ja em va acabar de desconcertar. Per molt que el City ha millorat molt i que està més de moda que el seu rival ciutadà (i tots sabem que és bona part gràcies als petrodòlars), dir que el City és un equip més gran que el United és desbarrar.
Dimarts, sentint-lo a la roda de premsa de després del 0-2 contra el Barça, definitivament vaig adonar-me que heu canviat. Justificar la derrota per l'actuació arbitral és un argument del Mou més agre i intolerant. Impropi, fins ara, de vostè.
Senyor Pellegrini, el seu cache ha augmentat des de l'etapa al Vila-real o al Màlaga, fins i tot a la seva etapa al Madrid. Però si per aconseguir-ho calia utilitzar aquests mètodes el preferia que seguís a Màlaga.
Ha passat de ser un entrenador estimat i admirat per ac tots a ser odiat. I tot per tenir més notorietat.
Haver entrat a l'escola Mourinho és perjudicar-se. Li prego que torni a les arrels que li han fet anar al City. Encara és a temps de corregir-se i que al cap dels anys pensem que durant un temps va tenir un mal moment passatger i no pensar que va sucumbir a l'estil fastigós de Mourinho.
Reflexioni siusplau, reflexioni.

Firmat

Un al.lucinat

PostChampions: L'Atlètic de Madrid va guanyar al Milan a domicili i el Bayern de Munich va fer el mateix a casa de l'Arsenal, en la segona jornada de l'anada de vuitens.

PostData: El Barça d'handbol s'ha reforçat amb el porter francès Mikael Rubin del Montpeller, que relleva al lesionat Arpad Sterbik, que estarà de baixa 3 mesos. 
 

1 comentari: