dijous, 13 de febrer del 2014

El dilema del Senyor Bohigues

Jo sóc forofo del Barça i del Madrid
Josep Bohigues, filòsof de bar

El Senyor Bohigues del Bar de Baix del Versió Rac1 tindrà un dilema greu el 19 d'abril. Amb qui anirà el gran mestre del pensament desafortunat, el filòsof amb el coneixement erroni més extens del món, que ahir va presentar el seu llibre "Barra lliure"? Amb el Barça o amb el Madrid?
I és que ahir el Barça va certificar que el 19 d'abril en ple dissabte Sant, la Copa del Rei tindrà algun interès amb la final en forma de Clàssic.
El Barça va fer en un hostil camp com Anoeta, que no va parar de xiular a tothom, els seus inclosos, un dels partits més seriosos de la temporada contra la R. Societat. Un molt bon partit del conjunt de Tata Martino que va saber controlar en tot moment la situació. No va deixar que els donostiarres creiessin en una remuntada que és preveia complicada però no impossible.
Les semifinals es van acabar quan Leo Messi, que des de Sevilla torna a estar finet va anotar el 0-1. Messi va estar finet, com Iniesta i l'equip sencer que va tornar a tenir molta possessió de pilota. Una bona primera part i una segona més fluixa que va permetre l'empat a 1 definitiu.
Així doncs, en una mostra clara de futbol intel·ligent i futbol control, amb un bon plantejament i una bona execució, el Barça ja és a la final de la Copa del Rei 2014 que la jugarà amb el R. Madrid.
No sé sap qui la guanyarà, però el que si se sap és que el Senyor Bohigues acabarà content guanyi qui guanyi. És el què passa quan no es té criteri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada