dilluns, 24 de febrer del 2014

Cityzens del mateix món

Ferran Soriano a la Presidència, Txiqui Begiristain a la Secretaria Tècnica, a la gespa Touré Yaya, i Manuel Pellegrini, a l'estil Pep Guardiola a la banqueta. No és el Barça, però és el Barça. És el Manchester City dels petrodòlars àrabs amb el futbol del Barça.
Avui a les 20:45, des de les 19:00 a Rac1, el Barça anglès amb accent català rep el Barça original, l'actual, aquell que amb els números va idear Ferran Soriano, que des de la Secretaria Tècnica moldejà Txiqui, que des de la gespa va fer bavejar els yayardos de Touré i que des de la banqueta va fer etern Pep Guardiola. I és que el City, l'irreductible City és fet amb la matèria que es va fer el millor Barça de la història i comprat amb els calers àrabs. Amb Touré, Silva, Dzeko, Bastí (sembla que sense el Kun Agüero avui)... un estol d'estrelles que fan dels blues l'altre gran equip de Manchester.
Senyores i senyors, benvinguts de nou a la Champions, la competició de les estrelles, de la música més meravellosa del futbol. I ho fa amb un duel inèdit oficialment (van jugar el Gamper 2010) i el més atractiu dels vuitens de final.
El Barça arriba a la reentré europea amb una gran forma, recuperant la millor versió, jugant amb l'estil Guardiola ara amb Tata. Messi torna a estar on fire, i Neymar està disposat a fer-la molt grossa. Iniesta fa bavejar i Xavi excelseja. Tots junts tornen a fer del Barça un gran conjunt. Amb Tata i l'esperit Pep a l'aire.
Avui en l'autèntica prova de foc, veurem si el Barça ha tornat. City - Barça, la versió contra l'original. Ha tornat la Champions i quines ganes teníem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada