dilluns, 10 de febrer del 2014

Copa blanca, lliga blaugrana

Aquest cap de setmana el blanc i el blaugrana s'han mesclat en una massa heterogènia d'alegries i tristeses.
El cap de setmana més especial pel bàsquet estatal ha coronat al R. Madrid com a campió de la Copa del Rei. S'han complert les previsions. El que ningú preveia segurament és que el Barça vengués tan cara la seva pell a la final. Va ser una final espectacular, un partit històric amb un final imprevisible. Amb 2 avall i 8 segons pel final, Brad Olesosn transforma un 2+1 inversemblant, que posa el conjunt blaugrana un punt a dalt. Però a la jugada següent, Sergi Llull anota el bàsquet definitiu, gairebé sobre la botzina. Decepció immensa en el moment pel Barça. En el futur veurà que la millora de l'equip ha estat esectacular i que seguint així, pot aspirar a guanyar al milllor Madrid de la història en un futur proper.
La Copa és blanca, però la Lliga de futbol, almenys aquesta jornada, torna a ser blaugrana. En un partit dantesc, amb diluvi universal sobre Sevilla, el Barça va donar un cop de puny sobre la Lliga. Va remuntar un 1-0 advers i va acabar 1-4, amb uns retornats Iniesta i Messi, com a estrelles de la remuntada. Si el Barça és líder, empatat amb el R. Madrid, és perquè l'Atlètic de Madrid va tenir un moment de regressió al "pupisme" històric del club colchonero, en perdre a Almeria.
En el món de l'handbol, el Barça va guanyar al Wacker Thun suís i s'assegura, gairebé, la primera plaça de grup a la Champions.
I de la blanca Suïssa a la blanca rússia. Blanca, però no massa freda. Al balneari-ciutat de Sochi, han començat els JJOO d'hivern. Després de dos dies de competició, Noruega, Holanda i EEUU encapçalen el medaller.
Blanc de Copa, Lliga en blaugrana. Els colors del cap de setmana esportiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada