dijous, 6 de febrer del 2014

Preocupació en la fase REM

Preocupa la situació del Barça. Preocupa que només 3000 persones haguessin anat ahir al Camp Nou, per molt que l'horari sigui impresentable. preocupa el joc del Barça i que ahir molts quedessin adormits veient el partit per la tele o al camp.
El Barça va guanyar 2-0, en un partit que va recordar molt al del València (un joc avorrit, previsible, pla, horitzontal). El Barça continua en la fase REM instal·lada fa temps al Camp Nou. Accepto que el tatisme ha enterrat el guardiolisme. Però també ha enterrat el bon futbol. Estàvem massa acostumats al caviar del Pep, però d'aquí al joc del Tata hi ha un gra massa.
Les estrelles no brillen. Messi està desaperegut. Iniesta ja no és revolsiu... i el pitjor, l'afició no acompanya. I segurament té raó. Les ocasions del Barça ahir contra la R. Societat en l'anada de les semis de Copa van ser inversament proporcionals al futbol. Els donostiarres van estar molt ben posats a la gespa i van generar algun disgust greu com l'ocasió de gol que Javier Mascherano va evitar amb un penal de llibre que no va xiular.
Sergio Busquets va avançar al Barça, just després d'aquest penal no assenyalat. Però això no va despertar l'equip. Ni el gol ni l'expulsió d'Iñigo Martínez.
Quan el millor del partit és el porter és que alguna cosa no va rutlllar. I ahir al Camp Nou res va rutllar. L'únic moment en què l'afició es va fer sentir va ser per corejar el nom de Pinto, ahir imperial i que fa números per la seva renovació
El 2-0 final, obra del porter rival Zubikairai en pròpia porta, és una mica d'aire per la tornada a Anoeta. és una mica d'aire però en cap cas la final de la Copa, segurament amb el R. Madrid, que ahir va derrotar al seu rival ciutadà, l'Atlètic, està assegurada. S'haurà de suar molt.
Preocupa el Barça a la gespa i a l'entorn. Ahir Dani Alves va tornar a fotre's en un jardí criticant al soci dient que si no va a l'estadi és que potser no és tant culé. I no va serl'únic que va fotre els peus a la galleda. Per molt que ho esborrés, el tuit de Toni Freixa va ser caçat. El portaveu del Barça va dir que hi havia poc a celebrar amb el joc de l'equip. Si ho hagués dit jo no hauria passat res. Que ho digui Toni Freixa, representant de les decisions de la Junta és preocupant i perillós.
Preocupa el Barça. Està en una fase REM de mal joc, de desunió a l'entorn, a la gespa i a la llotja. Cl despertar-se perquè si no ho fem aviat, pot ser que quan ens llevem haguem perdut més que uns títols a finals de juny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada