dimecres, 22 de gener del 2014

Una segona oportunitat

Com la vida, el futbol et dóna segones oportunitats. Aquesta nit, el Barça en té una per redimir-se després de l'empat amb el Llevant. No és que diumenge fes un mal partit o no tingués oportunitats per guanyar. De fet si el Llevant va aconseguir empatar el partit de Lliga de diumenge va ser perquè, com a mal endèmic que té el sistema defensiu del conjunt barcelonista, no sap defensar els córners. La resta del partit va ser un monòleg català. De fet Piqué va empatar de córner, quelcom que no es veia des de les èpoques de Martí Filosia.
Aquesta nit, el Barça té l'oportunitat al mateix escenari que diumenge passat de tornar les coses al seu lloc. De demostrar que allò va ser un accident que va comportar que el Madrid s'acosti a un punt dels blaugranes en el liderat, compartit amb l'Atlètic de Madrid.
És la segona oportunitat pel Barça, per Messi, per tornar a fer de les seves; per Alexis, per tornar a demostrar que ha tornat, i no hagi de tornar a fer el mal partit que ha fet; per a Sergi Roberto, per 13ena vegada consecutiva present en un 11 dle Tata Martino (exemple de perseverància i paciència); i per a Carles Puyol, més a prop de la retirada que el de seguir jugant a futbol, que ha consensuat amb Tata Martino, jugar partits a la carta.
Avui a València, dimecres de quarts de Copa, de paella i de segones oportunitats. A les 22:00, des de les 19:00 a Rac1, segon round, aquest de Copa, Llevant - Barça. El partit de les segones oportunitats

PostCopa: L'Espanyol va perdre amb el Madrid 0-1 en l'anada dels quarts de final de la Copa. Resultat previsible, si, però pel joc desenvolupat per l'Espanyol, els pericos poden marxar ben contents a casa. Van plantar cara, van plantar batalla, i les blancs van haver de suar molt per vèncer. Tornada, dimecres que ve

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada