dimecres, 8 de gener del 2014

L'assassí sempre torna

Diuen a les novel·les de misteri que l'assassí sempre torna a l'escenari del crim. Afortunadament si em llegiu és que no ho heu comprovat en primera persona i que sou vius. Com Leo Messi, que dos mesos després, de baixa física i mental, tornarà a jugar un partit oficial.
Gerardo Martino va dir d'ell fa uns dies que el va veure amb cara d'assassí i amb moltes ganes. Doncs bé, avui l'assassí tornarà a l'escena d'un dels crims més bèsties que s'ha comès a la història del futbol: emular un gol maradonià i superar-lo. Us enrecordeu d'aquella meravella, el 2007 contra el Getafe, a les semis de la Copa del Rei, on des del mig del camp Messi se'n va anar de tothom, va imitar Maradona, el va superar, i va marcar el gol més impressionant que hom recorda? De poc va servir a termes de classificació, ja que una setmana més tard, el Barça queia eliminat pels madrilenys que van remuntar un 5-2 inexplicablement
Doncs avui, a les 22:00 de la nit, des de les 19:00 a Rac1 al mateix Camp Nou, contra el mateix rival i la mateixa competició, Messi, l'assassí, torna per matar. Per callar boques. Per dir que ha tornat, que té ganes de demostrar que és el millor i que si ha de cedir el tron de millor jugador del món, ho farà temporalment. Que està preparat per la batalla.
Messi té gana, té fam, vol i dol. Necessita fer un gran partit per atemorir a l'Atlètic de Madrid, pròxim rival dissabte a la Lliga.
I quin millor rival que el mateix que li va fer obrir les portes a la posteritat. Aquell a que li va fer un golàs antològic. Aquell primer rival que va veure com aquell insolent es feia enorme.
Avui Barça - Getafe, vuitens de final de Copa. El partit de Messi. Perquè l'assassí sempre torna a l'escena del crim.

PostBarça. Sembla que Marc-André Ter Stegen, el porter del Borussia Monchengladbach s'acosta a la porteria blaugrana després de no voler renovar amb el conjunt alemany. Valdés sembla que ja té substitut

PostData: Pau Gasol no marxarà a Cleveland ni de Los Angeles. De moment. L'operació d'intercanvi amb Andrew Bynum es frusta perquè els Cavaliers s'han cansat d'esperar. Al final Gasol als Lakers i Bynum a Chicago.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada