dimarts, 14 de gener del 2014

Tràmit trampa

Si aquest artícle l'haguéssim escrit el 2007 després del 5-2 al partit d'anada de semis de Copa amb el Getafe amb aquella meravella de Leo Messi, us ho hauria dit quelcom "ja està fet, no cal veure'l o passarem a la final amb la gorra".
7 anys després, avui, després del 4-0 dels vuitens de final de la Copa amb el Getafe, us podria repetir el mateix. Però l'experiència em diu que per més que això està fet, millor curar-se amb salut i no fer-se el gallet abans d'hora.
El 5-2 de fa 7 anys era un resultat còmode, però finalment l'equip que va passar a la final de Copa va ser el Getafe després de fer un 4-0 al Barça del declivi de Ronaldinho.
Ha canviat l'època i el Barça. Però no el Getafe que continua sent un equip molt incòmode pel Barça a casa seva, al Colisseum Alfonso Pérez. Sense anar més lluny, millor no cal recordar l'estrip que va fer el conjunt madrileny al blaugrana, en el partit de Lliga previ a les vacances de Nadal. Afortunadament, molts culers amb memòria selectiva només se'n recorden del Hat Trick de Pedro.
Aquesta nit, el Barça disputa el tercer round del combat amb el Getafe. El primer va ser un triomf justest, el segon un KO fulminant pels catalans.
Tornarem a veure Messi fent de les seves com va passar fa 7 anys i fa una setmana a l'Estadi. Un Messi amb ganes de reïvindicar-se i de dir que ell és el millor del món per moltes pilotes d'or que tingui Cristiano. Nova oportunitat per Pinto i per a Neymar perquè es refaci del mal moment que passa. En definitiva un partit de reivindicacions i per posar les coses a lloc.
Avui, a les 22:00, horai indescent, des de les 19:00 a Rac1, Getafe - Barça, un tràmit a priori sense massa complicacions, però que val més que ens l'agafem seriosament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada