dilluns, 6 de gener del 2014

Referèndum a la davantera

L’any que estem encetant ve marcat per la famosa consulta sobre la independència de Catalunya del 9N. Mentre arriba la famosa data i per anar escalfant el Barça ha promogut el seu propi referèndum sobre dos elements que s’han convertit en imprescindibles i que ens han fet oblidar que Leo Messi estava lesionat. Són dos elements ara imprescindibles al camp, però què no fa massa eren vitals… a la banqueta.
Alexis Sánchez i Pedro Rodríguez són ara com ara els dos homes més en forma del Barcelona i exemplifiquen com ningú la millora en el joc de l’equip.
És exagerat dir que no trobem a faltar a Leo Messi, però també és cert que amb el tocopillano i el canari, l’absència del millor jugador del món ha quedat solventada.
Però tard o d’hora Messi ha de tornar, ja sigui demà amb el Getafe a la Copa o dissabte en l’important duel pel liderat de la Lliga amb l’Atlètic de Madrid.
I amb el retorn de Leo s’obre el debat, un beneït debat: a qui sacrifiquen? A Alexis, que després de 2 anys de turisme al Camp Nou s’ha posat a treballar I justificar el sou i el què es va pagar per ell, o Pedro, el canari decisiu en la consecució dels 14 títols de l’era Pep, killer a l’àrea a qui una mala ratxa el va fer plantejar marxar?
Jo ho tinc clar. Pedro. Per constància. Per galons. Per trajectòria.
Sigui com sigui el debat és vibrant, viu i apassionant. I si tot queda igual i sacrifiquem a altres homes com Cesc, Iniesta o el propi Leo?
Aquest debat li encanta al sàdic culé que veu que és parla de futbol i pot dir quan vegi al seu crac preferit al camp: "jo ja hi vaig dir que Alexis triomfaria"
El referèndum ha començat mentre el joc del Barça torna a excel.lir i els cracs la foten a dintre. Imagineu quan torni Leo.
La nit electoral serà llarga. Com sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada