dijous, 9 de gener del 2014

Perdona'm Leo

Carta oberta de redempció a Leo Messi

Admirat Leo

Perdona'm Leo perquè he pecat. He dubtat de tu. Et creia mort. Acabat. Em pensava que el teu cicle havia durat massa. Normament és així. Més de 5 anys a dalt de tot és estrany.
Et veia acabat quan la lesió de París s'allargava més del previst. Quan callaves massa. Quan eres més protagonista als jutjats que al terreny de joc. I més quan et vas enfrontar amb Javier Faus.
Perdona'm Leo, perquè he pecat. Ni tant sols veient-te lluint tauleta de xocolata a la xafugosa Rosario natal mentre et recuperaves et creia. T'he vist reencarnat en les pitjors èpoques de Ronaldinho.
Leo he pecat. Com molts culers. Però dimecres a la Copa ens vas fer veure la llum. En mitja hora vas eclipsar el partidàs de Cesc i els seus dos gols.
En mitja hora vas tocar 37 vegades la bola, la vas passar 19 cops, i en 5 minuts vas fer dos gols. El segon antològic. Getafe se't dóna bé.
Ens vas fer bavejar de nou. Dissabte t'espera un repte majúscul amb l'Atlètic de Madrid. No sé si ho faràs de titular o des de la banqueta. Per sort és igual. Tens uns relleus molt en forma que t'han suplit meravellosament. Alexis és aquell tocopillano que ens va enamorar ac Itàlia i Pedrito torna a ser Pedro el Gran.
Leo, perdona'm. Perquè has tornat i ningú excepte tu s'ho creia. Ets el millor i ho has tornat a demostrar. Has tornat i nosaltres hem tornat a pecar. Il.lusos que som. Ben tornat Leo. No marxis mai.

Firmat

El més gran dels pecadors

PostData Victòria del Barça de bàsquet a la pista del Fenerbahçe turc a la segona jornada del Top16 de l'Eurolliga. A destacar la gran actuació de Marcelinho Huertas.

1 comentari:

  1. Lo de aquest tiu es bestial, ja pots anar cantant fin de ciclo i el que sigui, que sempre t'apareix, ja pots anar dient que s'està fent vell, que et torna amb dos golets, ja li pots dir que li falta ambifició... Ell sempre et respondra.

    ResponElimina