dimecres, 29 de gener del 2014

Avui futbol

Si. Cert. Sembla mentida, però entre tant merders judicials, avui la pilota torna a a rodar a la gespa i no a la llotja. Però em sembla que avui, al Camp Nou, al Barça -Llevant, a la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei es comentarà més tot el merder que rodeja l'actual vida blaugrana entre togues i querelles, que el nou paper de Messi assistent, el retorn del millor Xavi, d'un altre partit de Puyol per acumular els últims minuts dels últims dies com a futbolista, o si Iniesta ja està bé. I és que l'1-4 del partit d'anada dóna poc marge per les especulacions i les sorpreses per molt que el Llevant és un rival molt inòmode tal com ha demostrat. Espero no trobar-me'l en molt de temps.
A part amb el fred que fa al nostre país i l'indescent hora del matx (22:00 de la nit d'un dimecres laboral) segurament hi haurà més venedors de frankfurts que gent a la grada.
I aquesta gent, valents/inconscients tots avui parlaran poc de futbol. Segurament amb les converses de veïns sortiran dos noms: Xavier Bosch i Neymar Senior.
Són dos personatges que s'afegeixen al culebrot Neymar. Un, Bosch, periodista, que a la tertúlia del Tu diràs de Rac1 de dilluns va afirmar que Florentino Pérez, president del Madrid va trucar a José Maria Aznar i al ministre de Justícia Gallardón, perquè s'admetés a tràmit la querella de Jordi Cases. El Madrid ha amenaçat a Bosch de denunciar-lo si no retira l'acusació. Bosch respondrà dilluns que ve al Tu Diràs especial Gala del Mundo Deportivo. L'altre Neymar Senior, O pai do craque, el pare de la criatura, qui manega els fils de les empreses que gestionen el patrimoni del seu fill, que a una entrevista a la ESPN va dir que els 40 M € que va rebre del Barça van ser en concepte d'indemnització i no pas com a traspàs del jugador.
Es parli del que es parli a la grada, avui durant dues hores, el barcelonisme farà un break a tots els merders de toga que l'assoten per disfrutar del que en teoria és el Barça: un club de futbol.
Perquè si senyors. Avui, a les 22:00, des de les 19:00 a Rac1, Barça - Llevant. Avui hi ha futbol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada